Jalkapallo

Chelsea tiukan paikan edessä Madridissa

11.4.2022. Mestarien liigan ensimmäiset välieräjoukkueet ratkaistaan tiistaina. Chelsealla riittää työsarkaa Real Madridia vastaan, sillä lontoolaiset lähtevät toiseen osaotteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous Realin kotivoitolle!

Kaksikymppiä Real Madridille tuo yli 14O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Realin voitolle (6O x 2.4O*)
  4. Jos Real Madrid voittaa, sinä voitat 144 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Real Madrid – Chelsea

Ensimmäinen osaottelu viikko sitten oli täyttä Karim Benzeman dominointia. Ranskalaista hyökkääjää voidaan pitää tällä hetkellä maailman parhaana pelaajana ja hän iski Real Madridin 3-1-voitossa joukkueensa kaikki kolme maalia. Benzema vei madridilaiset ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoon ennen kuin Kai Havertz toi Chelsean maalin päähän. Benzema viimeisteli hattutemppunsa toisen puoliajan ensihetkillä maalivahti Edouard Mendyn pahasta hirveestä. Chelsea lähti ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta joukkueen hyökkäyspelaaminen oli heikkoa ensimmäisessä kohtaamisessa.

Real Madrid hoiti lauantaina oman La Liga-ottelunsa Getafea vastaan maalein 2-0. Real Madrid on voittanut kolme edellistä otteluaan yhteismaalein 7-2 ja joukkue on kovaa vauhtia matkalla kohti La Ligan mestaruutta. Real Madrid on ollut kotona La Ligan paras kotijoukkue ja tämän kauden aikana joukkue on hävinnyt kaikki kilpailut mukaan lukien vain kaksi kotiotteluaan.

Kahden peräkkäisen tappion jälkeen Chelsea palasi voittokantaan lauantaina murskaavalla 6-0-vierasvoitolla Southamptonista. Chelsea oli vierasottelussa ylivoimainen ja joukkue johti puoliajalla ottelua jo lukemin 4-0. Kyseisessä ottelussa kahdesti maalinteossa onnistuivat Mason Mount sekä Timo Werner. Kaikki kilpailut mukaan lukien Chelsea on vieraissa peräti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Chelsea on näissä otteluissa tehnyt yhteensä 22 maalia ja pitänyt maalinsa puhtaana viisi kertaa.

Viime keväänä nämä joukkueet pelasivat Madridissa tasan 1-1. Se ei Chelsealle tänä vuonna riitä, sillä Chelsean pitäisi voittaa tiistaina vähintään kahdella maalilla. Vierasmaalisääntöä ei Mestarien liigassa enää ole, mikä helpottaa lontoolaisten urakkaa hieman. Chelsea väläytteli omaa osaamistaan hyökkäyspäässä lauantaina, mutta silloin vastassa oli vain Southampton. Hyökkäyspäässä usea pelaaja on alisuorittanut pahasti viime aikoina. Löytyykö joukkueesta vielä johtavia pelaajia, jotka nostaisivat Chelsean aina välieriin saakka?


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja