Jääkiekko

Ilves pyrkii pesemään kasvonsa sunnuntain nöyryytyksen jälkeen

11.4.2022. Ilves ja TPS jatkavat välieriä tiistaina Nokia Arenalla. Voitot ovat toistaiseksi tasan 1-1, mutta Ilveksellä on iso parantamisen paikka sunnuntain murskatappion jälkeen. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Ilvekselle tuo lähes 16O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Ilveksen voitolle (6O x 2.64*)
  4. Jos Ilves voittaa, sinä voitat 158,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Ilves – TPS

Ottelupari aloitti välierät lauantaina Nokia Arenalta. Avausottelussa TPS oli parempi tasakentällisin, mutta joukkueen tehottomuus yhdistettynä Ilveksen tehokkaaseen ylivoimaan käänsi ottelu Ilvekselle lukemin 3-2. Ilveksen molemmista ylivoimamaaleista vastasi kapteeni Eemeli Suomi. Ilveksen playoffsien tehokkain pelaaja Henrik Haapala iski tehopisteet 0+2, mutta joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia.

Välierät jatkuivat heti seuraavana päivänä sunnuntaina Turussa. Haapalan lisäksi Ilveksen kokoonpanosta ottelussa puuttuivat Leo Lööf ja Balázs Sebok. Tämä lista sai jatkoa sunnuntaina, kun johtava puolustaja Jarkko Parikka joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia. Itse ottelusta tuli täysi TPS:n teurastus, sillä turkulaiset pääsivät juhlimaan ottelussa murskaavaa 6-0-voittoa. TPS:n ykkösketju on ollut pudotuspeleissä hurjassa iskussa ja voitossa se viimeisteli tehopisteet 3+5. Ykkösketjusta Mikael Pyyhtiä iski kypärätempun ja johtaa pudotuspelien maalipörssiä viidellä osumalla. Markus Nurmi nousi puolestaan kolmella syöttöpisteellä pudotuspelien pistepörssin kärkeen tehopistein 3+10=13. 

Toisessa osaottelussa TPS oli pelillisesti ylivoimainen ja se ei jättänyt Ilvekselle palaakaan. Tasakentällisin turkulaiset ovat olleet tupsukorvia reilusti edellä, sillä TPS on tehnyt ottelusarjan kaikki kahdeksan osumaansa tasakentällisin, kun taas Ilves on tehnyt toistaiseksi tasakentällisin ainoastaan yhden maalin. Ilveksen tulee tiistaina löytää keinot kuuman TPS:n ykkösketjun pysäyttämiseksi. Ilveksen kokoonpanossa on myös loukkaantumisista johtuen lukuisia kysymysmerkkejä kolmatta ottelua silmällä pitäen.

Ilves on pelannut pudotuspeleissä viisi kotiottelua, joista se on voittanut neljä. Ainoan tappion joukkue on kokenut kotona Kärpille jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Ilveksen kotivire on hurmiollisen kotiyleisön edessä vakuuttava, sillä edellisen kerran joukkue on hävinnyt kotona varsinaisella peliajalla 1. maaliskuuta Sportia vastaan. TPS:llä on toistaiseksi ollut vaikeaa vieraissa, sillä neljästä ottelusta kolme on päättynyt tappioon.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja