Jalkapallo

Barcelona matkaa Interin vieraaksi Milanoon

3.10.2022. Mestarien liiga palaa futisfanien olohuoneisiin kahden viikon tauon jälkeen. Tiistain herkkupalana toimii Interin ja Barcelonan välinen kohtaaminen Giuseppe Meazzalla. Lue ennakko alta ja poimi jopa satasen ilmaisveto ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Inter – Barcelona

Alkulohkoa C johtaa kahden kierroksen jälkeen Bayern München kuudella pisteellä. Inter ja Barcelona ovat toisena ja kolmantena kolmella pisteellä. Perää pitää tshekkiläinen Plzen. Inter voitti toisessa ottelussaan Plzenin vieraissa maalein 2-0 ja Barcelona voitti saman joukkueen kotona maalein 5-1.

Interin alkukausi on ollut odotettua heikompi. Lauantain jälkeen suuri mestarisuosikki on Serie A:ssa vasta sijalla seitsemän kahdeksan pisteen päässä kärjestä. Inter on voittanut kotimaassa seitsemästä ottelustaan ainoastaan kolme ennakolta heikompia vastustajia Lecceä, Speziaa ja Cremonesea vastaan. Tappiot joukkue on kokenut Laziolle, AC Milanille, Udineselle ja AS Romalle. Ennen maajoukkuetaukoa Inter hävisi yllättäen Udineselle maalein 3-1 ja tauon jälkeen joukkue koki heti toisen peräkkäisen tappion Romalle maalein 1-2.

Inter on ollut hyökkäyspäähän totutun tehokas, mutta joukkueen ongelmakohta on tällä hetkellä vuotava puolustus. Inter on päästänyt Serie A:ssa omiin 13 maalia, mikä on kärkipäähän seuroista selvästi eniten.

Barcelona otti lauantaina kuudennen peräkkäisen voittonsa La Ligassa. Voitto irtosi Mallorcan vieraana maalein 1-0 Robert Lewandowskin osumalla. Barcelona on vakuuttanut sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Kotimaassa viiteen viimeiseen otteluun joukkue on itse tehnyt 15 maalia ilman yhtäkään päästettyä maalia. Bayern teki Mestarien liigassa Barcelonan verkkoon kaksi maalia, mutta kotimaassa pallo on saatu Barcelonan maaliin viimeksi 21. elokuuta. Barcelona on lauantain jälkeen La Ligan kärjessä 19 pisteellä. Joukkueen maaliero on huima 19-1. 

Barcelonan ykköspyssy Lewandowski on tehnyt tällä kaudella La Ligassa yhdeksän maalia ja Mestarien liigassa kolme maalia. 

Inter ja Barcelona ovat kohdanneet Mestarien liigassa harvakseltaan. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä on päättynyt Barcelonan voittoon ja yksi on päättynyt tasan. Nämä kohtaamiset ovat tapahtuneet vuosina 2010-2019. Inter on kaatanut Barcelonan edellisen kerran 20. huhtikuuta vuonna 2010. Silloin joukkue oli Jose Mourinhon alaisuudessa.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja