Jalkapallo

Huuhkajat liitää lauantaina Romanian vieraaksi

10.6.2022. Suomen taival Nations Leaguessa jatkuu kahden kotiottelun jälkeen lauantaina Bukarestissa Romaniaa vastaan. Huuhkajilla on ottelussa iso iskun paikka, sillä Romania on pelannut viime ottelut erittäin alavireisesti. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Suomen voitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo lähes 2OO euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 3.3O*
  4. Jos Huuhkajat voittaa, sinä voitat 198 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Romania – Suomi

Nations Leaguen B-liigassa Suomi johtaa omaa lohkoaan kahden ottelun jälkeen. Suomella on kasassa neljä pistettä yhdessä Bosnia ja Hertsegovinan kanssa, mutta Huuhkajat ovat tällä hetkellä edellä paremman maalieronsa turvin. Romania on ollut toistaiseksi iso pettymys, sillä heillä on kahden ottelun jälkeen pistesaldo edelleen avaamatta.

Suomen uusiutunut maajoukkue saa kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kiitettävän arvosanan. Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan tuli ikävä tasatulos viime hetken tasoitusmaalin myötä, mutta Montenegroa vastaan nähtiin erittäin vakuuttava Suomi. Tässä maajoukkueikkunassa pelataan peräti neljä ottelua kymmeneen päivään eli kuorma pelaajille on suuri. Päävalmentaja Markku Kanerva onkin käyttänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa peräti 19 eri pelaajaa.

Tiistaina Huuhkajat otti komean 2-0-voiton Joel Pohjanpalon kahdella maalilla. Suomi lähti otteluun poikkeuksellisen hyökkäävällä muodostelmalla Montenegron alhaalla makaavaa puolustusta vastaan. Pelisuunnitelma meni nappiin ensimmäisellä puoliajalla pallon liikuttua hyökkäyspäässä kauniisti pelaajalta toiselle. Kahta ensimmäistä ottelua Suomi on hallinnut, mutta Romaniaa vastaan vieraissa Kanerva tulee peluuttamaan puolustavampaa joukkuetta.

Romanian aloitus Nations Leaguessa on ollut katastrofaalinen. Maan piti olla ennakkoon Suomen ykköshaastaja lohkovoitosta, mutta kahden tappion jälkeen Romania pitää lohkon perää. Romania on pelannut nämä kaksi otteluaan kaiken lisäksi vielä ilman tehtyä maalia. Romania on pelannut toistaiseksi kaksi vierasottelua, joista tappiot ovat tulleet Bosnialle maalein 1-0 ja Montenegrolle lukemin 2-0. 

Romania on kuitenkin ollut aina vahva kotijoukkue, joten lauantaina kentällä nähdään taatusti ryhdistäytynyt joukkue. Romanian potentiaalista kertoo paljon se, että maa jäi viimeisimmissä MM-karsinnoissa vain yhden pisteen päähän jatkoskarsintapaikasta. Lauantain ottelusta on tulossa kaikin puolin tuskainen, sillä Bukarestiin on luvattu jopa 30 asteen lämpöä.

Suomi ei ole ikinä onnistunut voittamaan Romaniaa. Joukkueet ovat kohdanneet yhteensä 11 kertaa, joista kahdeksan on päättynyt Romanian voittoon ja kolme tasatulokseen.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja