Jalkapallo

Lewandowski kohtaa Mestarien liigassa entisen seuransa

12.9.2022. Mestarien liigan lohkovaihe pelataan MM-kisoista johtuen poikkeuksellisen tiiviissä tahdissa. Tiistai-iltana puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskin FC Barcelona kohtaa saksalaisjätti Bayern Münchenin. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Ennakko: Bayern – Barcelona

C-lohkoon kuuluvat Bayern München ja FC Barcelona johtavat alkulohkoa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Barcelona aloitti Mestarien liiga -kauden 5-1-kotivoitolla tshekkiläisestä Plzenistä, kun taas Bayern voitti vieraissa Interin maalein 0-2. 

Bayernin syksy Bundesliigassa on ollut poikkeuksellisen takkuinen. Joukkue jäi lauantaina Stuttgartin kanssa tasapeliin maalein 2-2. Kyseinen tasatulos oli joukkueelle kotimaan pääsarjassa jo kolmas peräkkäinen ennakolta heikompaa vastustajaa vastaan. Bayernin koneiston tehokkuus vaihtelee illasta toiseen. Parhaana päivänä hyökkäysvoimainen joukkue iskee kahdeksan maalia, mutta nyt syksyllä eteen on tullut useita otteluita, joissa vastustajan maalivahti varastaa shown yli kymmenellä torjunnalla.

Bayern on kirjoitushetkellä Bundesliigassa toisena kahden pisteen päässä Union Berlinistä. Bayern on tehnyt kaikista joukkueista eniten maaleja (19) ja päästänytkin vain viisi. 

Dramaattisen kesän jälkeen Barcelonan pelaaminen on rullannut hyvin viime aikoina. Kauden ensimmäisessä ottelussa joukkue jäi 0-0-tasatulokseen Rayo Vallecanon kanssa, mutta tämän jälkeen viidestä virallisesta ottelusta tuloksena on ollut viisi voittoa vakuuttavalla maalierolla 20-2. Lauantaina Barcelonan käsittelyssä kaatui Cadiz maalein 0-4.

Lewandowski on ollut oma tehokas itsensä uudessa seurassa heti ensimmäisistä otteluista lähtien. La Ligassa puolalainen on tehnyt kuusi maalia viiteen otteluun ja viikko sitten Plzenin verkko helisi hyökkääjän toimesta kolmesti. Lewandowski siirtyi kesällä kohun saattelemana Bayernista Barcelonaan noin 45 miljoonan euron siirtosummalla. Tämä jännite tekee tiistain ottelusta erittäin mielenkiintoisen.

Bayern lähtee tiistain otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa takia. Saksalaisseurassa kehitettävää kuitenkin riittää edellisten otteluiden otteet huomioiden. Barcelona on tällä hetkellä yksi Euroopan vaarallisimmista joukkueista ja espanjalaisten vastahyökkäykset tulevat olemaan myrkkyä kotijoukkueen puolustukselle. 

Viimeisen kahden vuoden aikana joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa. Näistä kohtaamisista Bayern voitti jokaisen ylivoimaisesti yhteismaalein 14-2. Onko tiistaina Münchenissä revanssin paikka?

Broidi


Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja