Jääkiekko

Tampa Bay finaaleihin Coloradon seuraksi?

10.6.2022. Tampa Bay Lightning on enää voiton päässä kolmannesta peräkkäisestä Stanley Cup -finaalista. Joukkue pääsee hakemaan ratkaisevaa voittoa New York Rangersista kotiyleisön edessä. Ottelu pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Kaksikymppiä Tampa Baylle tuo yli 115 euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tampa Bayn voitolle kertoimella 1.92*
  4. Jos Tampa voittaa, sinä voitat 115,2O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tampa Bay – NY Rangers

NHL:ssä idän konferenssifinaaleissa Tampa Bay Lightning on enää yhden voiton päässä kolmannesta peräkkäisestä finaalipaikasta. Kaksinkertainen hallitseva Stanley Cup -voittaja on voittanut kolme peräkkäistä ottelua ja neljäs voitto on hakusessa sunnuntain vastaisena yönä.

New York Rangers voitti ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua asettaen Tampa Bayn suurimpaan ahdinkoonsa miesmuistiin. Tampa Bay oli kolmannessa osaottelussa vielä tappiolla lukemin 2-0, mutta kokenut joukkue on löytänyt keväällä jälleen omat keinonsa otteluiden voittamiseen ratkaisevilla hetkillä. Tampa Bay voitti kolmannen osaottelun lopulta maalein 3-2 ja tästä alkoi joukkueen marssi kolmeen peräkkäiseen voittoon. Tampa Bay nousi voitoissa tasoihin 4-1-voitolla ja perjantain vastaisena yönä tuli elintärkeä vierasvoitto maalein 3-1. Tampa Bay on täten ottanut nyt kolme peräkkäistä voittoa Rangersin kustannuksella yhteismaalein 10-4.

Ottelusarjan kuudes ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan Tampa Bayn kotiluolassa. Tampa Bay on voittanut näissä pudotuspeleissä kuusi kotiottelua peräkkäin ja ainoa tappio on tullut ensimmäisellä kierroksella Torontolle. Tampa Bayn kotiotteluissa tämän ottelusarjan yhteismaalit ovat menneet hallitsevalle mestarille maalein 7-3. Rangersilla on ollut pudotuspeleissä vaikeaa vieraissa. Joukkue on pelannut vieraissa yhdeksän ottelua, joista vain kaksi on päättynyt heidän voittoon.

Tampa Baylta esiin tiukassa paikassa on noussut huima ykkösketju, jonka kapellimestari on neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa kulkeva Nikita Kucherov. Kucherovin lisäksi kärkiketjussa kovaa tulosta tekevät Steven Stamkos ja Ondrej Palat. Rangersissa puolestaan ykköstykit Mika Zibanejad ja Adam Fox on saatu Tampa Bayn puolesta hiljennettyä yhdessä vaarallisen ylivoiman kanssa. 

Rangers on onnistunut nousemaan näissä pudotuspeleissä tappioasemasta voittoon kaksi kertaa aikaisemmin. Ensimmäisellä kierroksella joukkue nousi Pittsburghia vastaan jatkoon 1-3 tappioasemasta, kun taas toisella kierroksella Carolinaa vastaan tilanteesta 2-3. Rangers on täten voittanut tänä keväänä kaikki viisi ottelua, joissa sen kausi on ollut katkolla.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja