Jalkapallo

Suomi ja Bosnia iskevät jälleen yhteen Zenicassa

13.6.2022. Huuhkajat pelaa kesän maajoukkueikkunan viimeisen ottelunsa Nations Leaguessa tiistaina, kun vastaan vieraskentällä asettuu tuttuakin tutumpi Bosnia ja Hertsegovina. Toistaako Suomi viime marraskuun maukkaan vierasvoiton? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Kaksikymppiä Suomelle tuo yli 25O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 4.2O*
  4. Jos Huuhkajat voittaa, sinä voitat 252 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Bosnia ja Hertsegovina – Suomi

Suomen Kansojen liigan lohkossa on erittäin tasainen tilanne kolmen kierroksen jälkeen. Bosnia ja Hertsegovina johtaa lohkoa viidellä pisteellä ja Huuhkajat tulee toisena neljällä pisteellä. Montenegro on neljällä pisteellä kolmas ja perää pitää Romania kolmella pisteellä. Kaikki lohkon joukkueet pelaavat tiistaina neljännen ja viimeisen ottelunsa tässä maajoukkueikkunassa.

Huuhkajat on ottanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion. Kotona Suomi keräsi kahdesta ensimmäisestä ottelusta neljä pistettä, kun taas Romaniaa vastaan tuli tappio vieraissa lukemin 1-0. Romaniaa vastaan Suomi oli heikko ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen korkean prässin myötä. Romania passivoitui toiselle puoliajalle, jota puolestaan Huuhkajat hallitsi. Suomi jäi lopulta Bukarestin illassa ilman maalia loistavista maalipaikoista huolimatta.

Bosnia on pelannut kolme ensimmäistä otteluaan tappioitta yhdellä voitolla ja kahdella tasapelillä. Voitto tuli kotona Romaniaa vastaan maalein 1-0, kun taas tasapelit tulivat vieraissa Suomea ja Montenegroa vastaan samoin lukemin 1-1. Suomen ja Bosnian maaliero on täten täysin identtinen +1 kolmella tehdyllä maalilla ja kahdella päästetyllä maalilla.

Iso tekijä tiistain ottelussa tulee olemaan pelaajien jaksaminen. Pelaajilla on seurajoukkueissa erittäin pitkä kausi takana ja nyt tässä maajoukkueikkunassa pelataan peräti neljä ottelua kymmeneen päivään. Huuhkajien pelaajistosta oli havaittavissa väsymystä jo viime lauantaina Romaniaa vastaan. 

Suomi ja Bosnia ovat toisilleen erittäin tutut joukkueet. Maat kohtasivat toisensa reilu viikko sitten Olympiastadionilla, jolloin Bosnia tuli tasoihin lukemiin 1-1 aivan ottelun lopussa lisäajalla. Maat kohtasivat toisensa yhteensä neljä kertaa vuosina 2019 ja 2021. Näistä kohtaamisista Suomi voitti kaksi, yksi päättyi tasan ja yksi päättyi Bosnian voittoon. Suomi voitti edellisellä kerralla vierasottelunsa Bosniaa vastaan upeasti maalein 3-1.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja