Jääkiekko

Stanley Cup -finaalit jatkuvat sunnuntain vastaisena yönä

17.6.2022. Colorado Avalanche otti ensimmäisen kiinnityksensä kohti Stanley Cupia keskiviikon ja torstain välisenä yönä jatkoaikavoitolla. Finaalisarja saa jatkoa sunnuntain vastaisena yönä Denverissä. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Coloradon voitolle!

Kaksikymppiä Coloradolle tuo yli 12O euroa

  1. Avaa pelitili NEO.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Coloradon voitolle kertoimella 2.O8*
  4. Jos Colorado voittaa, sinä voitat 124,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Colorado – Tampa Bay

Colorado Avalanche otti ensimmäisen kiinnityksensä kohti himoittua pokaalia voittamalla avausottelun jatkoajan jälkeen maalein 4-3. Colorado sai otteluun hurjan startin tehden kaksi maalia vain reiluun yhdeksään minuuttiin. Tampa Bay Lightningin kavennusmaalin jälkeen Colorado siirtyi toistamiseen kahden maalin johtoon, kun joukkueen suomalaiskaksikko Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen juonivat 3-1-maalin ylivoimalla. Lehkonen teki ottelussa yhden maalin ja Rantanen saalisti kaksi syöttöpistettä.

Tampa Bay jäi avausottelussa pelillisesti jalkoihin, mutta silti toisessa erässä joukkue löysi jälleen keinon nousta kahden maalin takaa tasoihin. Tilanteesta 3-3 mentiin lopulta aina jatkoajalle asti maalittoman kolmannen erän jälkeen. Jatkoaikaa kerettiin pelata tällä kertaa ainoastaan minuutti ja 23 sekuntia ennen kuin Andre Burakovsky räjäytti Ball Arenan täyteen huutoon voittomaalillaan.

Colorado pääsi avausottelussa pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Colorado on joukkueista selvästi luisteluvoimaisempi ja he onnistuivat luomaan erittäin paljon vaarallisia maalipaikkoja. Tampa Bayn pitää pystyä rikkomaan Coloradon pelaamista jatkossa enemmän, jonka lisäksi ylivoima tulee saada parhaalle mahdolliselle tasolle.

Tampa Bayn Brayden Point teki avausottelussa odotetun paluun kokoonpanoon, mutta hänen pelaamisensa näytti vielä hyvin varovaiselta ja puolikuntoiselta. Coloradon maalille paluun teki puolestaan Darcy Kuemper. Hänen esityksensä näissä finaaleissa ratkaisevat hyvin paljon suuntaan jos toiseen. Hyökkääjä Nazem Kadri oli vielä avausottelusta sivussa, mutta hänen odotetaan parantavan Coloradon keskushyökkääjäongelmaa lähiaikoina.

Coloradolle kotivoitto oli näissä pudotuspeleissä kolmas peräkkäinen. Joukkue on voittanut tämän kevään kahdeksasta kotiottelusta yhteensä kuusi. Tampa Bay on puolestaan hävinnyt viimeisestä neljästä vierasottelustaan kolme. Joukkue on pelannut pudotuspeleissä kymmenen vierasottelua, joista voittoon on päättynyt viisi.

Colorado ja Tampa Bay ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa kolme kertaa. Colorado on voittanut näistä jokaisen yhteismaalein 11-8.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja