Jääkiekko

Tappara hakee finaalipaikkaa torstaina kotiyleisön edessä

14.4.2022. Liigan välierissä ollaan ensimmäistä kertaa ratkaisun äärellä, kun Tappara on enää yhden voiton päässä finaaleista. Tuleeko KooKoon menestystarina päätökseensä tulevan ottelun myötä? Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Tapparalle tuo yli 80 euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 1.4O*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 84 euroa!

Ennakko: Tappara – KooKoo

Tapparan kannalta välierät alkoivat vaisusti tappiolla, mutta ensimmäisen osaottelun jälkeen tamperelaiset ovat ottaneet kolme voittoa putkeen. Finaalipaikka tälle keväälle onkin kestomenestyjällä enää yhden voiton päässä.

Välierät alkoivat KooKoon komealla vierasvoitolla jatkoajan jälkeen maalein 4-3. Ottelusarja on ollut kokonaisuudessaan runsasmaalinen ja kahdessa ensimmäisessä ottelussa tehtiin yhteensä 16 maalia Tapparan haettua Kouvolasta 6-3-vierasvoiton. Toisen osaottelun jälkeen KooKoon leiristä kantautui ikäviä uutisia, kun tehopuolustaja Petteri Nikkilän kausi jäi kesken loukkaantumisen takia. Tämän uutisen jälkeen Tappara voitti kolmannen ottelun kotonaan maalein 4-2 tiukan taistelun jälkeen.

Välierien neljäs ottelu pelattiin tiistaina Kouvolassa. Panokset olivat selvät ennen ottelua ja KooKoo tuli ryminällä kamppailuun mukaan luoden lukuisia hyviä maalipaikkoja ylivoiman kautta. Tapparan maalilla Christian Heljanko piti kuitenkin maalinsa puhtaana avauserässä, jonka jälkeen joukkueen otti reppuselkään jälleen uskomattomia pudotuspelejä pelaava Joona Luoto. Luoto iski kahteen viimeiseen erään kypärätempun ja Tappara karkasi lopulta selvään 5-1-voittoon. Luoto on tehnyt KooKoota vastaan neljään otteluun tehopisteet 4+3 ja hyökkääjä johtaa pudotuspelien maali- ja pistepörssiä tehopistein 7+6=13.

Tappara oli täysin samassa tilanteessa puolivälierissä Lukkoa vastaan. Joukkue ratkaisi silloin kyseisen sarjan kotiyleisön edessä viidennessä ottelussa maalein 4-1. KooKoon tilanne on puolestaan erittäin tukala, sillä tappioasema on joukkueelle raskas niin fyysisesti kuin henkisestikin. Petteri Nikkilän lisäksi Eero Teräväinen joutui jättämään neljännen ottelun kesken loukkaantumisen takia, joten KooKoo joutuu pelaamaan sarjan loppuun ilman huippupuolustajiaan.

Tappara on ollut välierissä erittäin tehokas, sillä kirvesrinnat ovat tehneet neljään otteluun yhteensä 18 maalia. Vakuuttavaa on se, että näistä maaleista vain yksi on tullut ylivoimalla. KooKoon maalimaaärät ovat puolestaan pudonneet sarjan edetessä neljästä maalista viime ottelussa tehtyyn yhteen maaliin.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja