Jalkapallo

Man City selvä suosikki myös vieraspelissä

11.4.2022. Mestarien liigassa viimeiset välieräpaikat jaetaan keskiviikkoiltana. Atletico Madrid lähtee kotiotteluunsa huippuvireessä olevaa Manchester Cityä vastaan yhden maalin takaa-ajoasemasta. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Cityn voitolle!

Kaksikymppiä Man Citylle tuo yli satasen

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Cityn voitolle (6O x 1.76*)
  4. Jos Man City voittaa, sinä voitat 105,6O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Atletico Madrid – Manchester City

Manchester City voitti ensimmäisen osaottelun viikko sitten kotonaan maalein 1-0. Ottelussa kentällä ei nähty kuin yksi hyökkäämään pyrkivä joukkue, sillä Atletico tuli Manchesteriin ainoastaan puolustamaan maalitonta tasatulosta. Puoliajalle lähdettiin maalittomasta tilanteesta, mutta toisella puoliajalla Cityn päästi piinasta viime aikojen suurin sankari Kevin De Bruyne. Atletico makasi ottelussa omalla kenttäpuoliskollaan 5-5-0-muodostelmassa ilman halua hyökätä. Joukkue ei saanut ottelussa aikaan yhtään laukausta kohti Cityn maalia.

Atletico hävisi toisen peräkkäisen ottelunsa lauantaina vieraissa Mallorcalle. Atletico hallitsi ottelussa palloa, mutta sen hyökkäyspelaaminen oli jälleen kerran olematonta. Joukkue on siis keskiviikkoon saavuttaessa pelannut jalkapalloa ilman tehtyä maalia 180 minuuttia putkeen. Atletico on tappion myötä La Ligassa neljäntenä kolmen pisteen päässä toisena olevasta FC Barcelonasta. 

Manchester City puolestaan pelasi sunnuntaina kauden isoimman ottelunsa kotona Liverpoolia vastaan. Valioliigassa mestaruustaistelu käy kuumana näiden joukkueiden kesken ja sunnuntaina joukkueet tasasivat pisteet lukemin 2-2. City oli ottelussa selvästi parempi, mutta Liverpool kykeni venymään tasoihin peräti kahdesti. Belgialainen De Bruyne teki ottelussa toisen joukkueensa maaleista ja on täten peräti neljän ottelun mittaisessa maaliputkessa. City johtaa Valioliigaa 31 kierroksen jälkeen yhden pisteen erolla Liverpooliin nähden. City on ollut tällä kaudella Valioliigan paras vierasjoukkue 39 pisteellä 16 ottelusta maalierolla 30-8.

Atleticon jatkopaikka ja voitto olisi Cityä vastaan mieletön yllätys. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on erittäin heikkoa, kun taas Cityn oma hyökkäyspelaaminen rullaa tällä hetkellä mainiosti De Bruynen kautta. Atleticon on altavastaajana lähdettävä myös keskiviikkona hakemaan tulosta tiiviin puolustuspelaamisen kautta, mutta madridilaisten on saatava lisäksi aikaan myös vaarallisia vastahyökkäyksiä. Kotijoukkueesta Antoine Griezmmannin sekä Joao Felixin on nostettava omaa tasoaan ja pelattava yksi elämänsä otteluista, jotta Cityä saadaan toden teolla horjutettua.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja