Jääkiekko

Pelivihje: Anaheim Ducks – Winnipeg Jets 6.1.

4.1.2024. Perjantain kolmen ottelun kierroksella Anaheim yrittää hakea lohtua surkeaan kauteensa. Vieraille saapuva Winnipeg kärsii ottelurasituksesta ja ykköshyökkääjänsä loukkaantumisesta.

Ducks valmistautuu siirtotakarajaan

Kausi ei ole tarjonnut mitään uutta tai ihmeellistä Anaheimin auringon alla. Runkosarjan puolivälin häämöttäessä on jo selvää, ettei Ducks taistele tälläkään kaudella pudotuspelipaikasta. Katse on jo siirtotakarajassa, jonka aikana Anaheim pyrkinee vahvistamaan tulevaisuutta varausvuoroilla.

Muutaman vuoden sisällä Ducks voi olla jo jonkinlainen musta hevonen lännessä. Mason McTavish näytti syksyllä potentiaaliaan. Loukkaantuminen katkaisi kuuman vireen, eikä meno ole ollut samaa hyökkääjän palattua kokoonpanoon. Myös Trevor Zegrasin kautta ovat värittäneet vammat, ja mailataiturilla on kasassa vasta viisi pistettä.

Edellä mainittu kaksikko on jo palannut kaukaloon, mutta sairastuvalla on muuten ruuhkaa. Radko Gudasia kaivataan puolustuksessa ja Troy Terryä hyökkäyksessä. Ryan Stromen pelaamisesta ei ole varmuutta. Näistä tulee miinusta Ducksille, joskin nimekkäin yksittäinen poissaolo merkitään vierasjoukkueen sarakkeeseen.

Connoria paikattu hienosti

Winnipegin Jetsin vuodenvaihteen vire on ollut NHL:n parhaita. Viimeisen kymmenen pelin otanta näyttää seitsemää voittoa ja 15 pistettä. Suorituksen arvoa pumppaa joukkueen parhaan hyökkääjän Kyle Connorin puuttuminen. Useilla eri tavoilla maaleja tekevä laituri on vähän kuin nuorempi versio Joe Pavelskista. Connorin toipuessa Jets on saanut tehoja muun muassa Nikolaj Ehlersiltä ja Gabe Vilardilta.

Tätä ottelua ennen Jets pelaa Sharksia vastaan pelin, jonka tapahtumista ei ole tietoa kirjoitushetkellä. Maalivahtien peluutus on myös hämärän peitossa. Connor Hellebuyck pelaa toisinaan myös peräkkäisinä päivinä, mikä on tässäkin pelissä realistinen skenaario. Varmaa on kuitenkin se, että kolmas peli neljään päivään syö parasta terää Winnipegin suorituksesta.

Pientä iskua Ankoille

Anaheimin puolesta pelaaminen ei lähtökohtaisesti houkuttele joukkueen nykyisellä suoritustasolla. Kertoimet kuitenkin määräävät pelisuunnitelman, ja tällä kertaa ComeOn keikkuu hieman liikaa Winnipegin kelkassa.

Tarjolla oleva 3,66 Anaheimin suorasta voitosta riittää pieneksi vedoksi. Arvioni on 29 prosenttia Hellebuyckin pelatessa, eli rajakerroin on noin 3,45. Aikaisin sijoittamalla päästään freerollaamaan mahdollista Laurent Brossoit’n starttia, joka toisi vielä kolmisen prosenttiyksikköä lisää Ankoille. Pitäydytään kohtuullisen varovaisessa panoksessa, koska jo muutamalla yksiköllä saadaan mukavasti tuottoa vedon osuessa.

Pelataan: Anaheim Ducks 1X2 @ 3.66
Panostaso: 3/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa
  3. Veikkaa koko summalla Anaheimia
  4. Voitit tai hävisit, saat kaksi 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 6.1.2024 klo 5.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja