Jääkiekko

NHL:ssä pelataan sunnuntaina neljä Prime Time -ottelua

9.4.2022. NHL tarjoaa suomalaisille kiekkofaneille sunnuntaina loistavan neljän ottelun kattauksen parhaaseen katseluaikaan. Otteluissa saadaan hyvä kuva siitä, mikä on Itäisen konferenssin marssijärjestys pudotuspelejä kohti mentäessä. Lue ennakot alta ja koukkaa lisäjännitystä NHL-vetoihin!


Lisäjännitystä peleihin?


Washington-Boston klo 20.30

Idässä molemmat joukkueet ovat hyvää vauhtia menossa kohti pudotuspelejä. Boston on Atlantin divisioonassa kolmantena 93 pisteellä ja Washington on Metropolitan-divisioonassa neljäntenä 86 pisteellä. Boston on nostanut osakkeitaan roimasti tämän vuoden puolella vaisun syksyn jälkeen. Viimeisen 25 ottelun otannalla Boston on ollut NHL:n paras joukkue 38 pisteellä maalierolla 90-60. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kahdesti ja Boston on voittanut kohtaamisista molemmat yhteismaalein 11-6. Ottelussa seurantaan kannattaa ehdottomasti ottaa Bostonin suomalaishyökkääjä Erik Haula, joka on äitynyt joukkueen mukana loistavaan kevätvireeseen.

Pittsburgh-Nashville klo 23.00

Myös tässä ottelussa molemmat joukkueet ovat matkalla pudotuspeleihin. Toki Nashvillellä se tulee olemaan suuremman työn takana, sillä lännessä käydään loppukaudesta huima kamppailu viimeisistä pudotuspelipaikoista. Pittsburgh on idässä Metropolitan-divisioonassa kolmantena 92 pisteellä ja Nashville on Keskisessä divisioonassa neljäntenä 86 pisteellä. Nashville lähtee viikonlopun otteluun ennakkosuosikkina, sillä Pittsburghilla on menossa tällä hetkellä erittäin heikko vaihe. Pingviinit ovat voittaneet viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kaksi, kun taas Nashville on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Ottelussa suomalaisista pelaavat Kasperi Kapanen, Juuse Saros, Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen

Minnesota-Los Angeles klo 00.00

Lännen puolen joukkueet Minnesota ja Los Angeles ovat parhaillaan kiinni pudotuspelipaikassa. Minnesota on Keskisessä divisioonassa toisena 91 pisteellä, kun taas Los Angeles on Tyynenmeren divisioonassa kolmantena 86 pisteellä. Los Angeles on ollut yksi tämän kauden suurimpia yllättäjiä ja seura taistelee monen vuoden rämpimisen jälkeen jälleen tosissaan paikasta kevään tosipeleissä. Minnesota on taas ollut koko kauden tasaisen vahva ja joukkue kuuluu lännen konferenssin suurimpiin mestarisuosikkeihin pudotuspelien alkaessa. Los Angelesin riveissä tällä hetkellä pelaavat suomalaisista Olli Määttä sekä Rasmus Kupari

Tampa Bay-Buffalo klo 00.00

Atlantin divisioonan sisäisessä kamppailussa kohtaavat toistensa ääripäät. Tampa Bay on hallitsevana mestarina menossa pudotuspeleihin sijalta neljä 93 pisteellä, kun taas Buffalolle tämä kausi on tuonut ainoastaan yhden uuden pettymyksen 63 pisteellä. Tampa Bay on edelleen erittäin vahva joukkue, mutta tällä kaudella useampi kilpakumppani on pyyhältänyt sen ohi. Buffalolla on sunnuntain ottelussa aito mahdollisuus taistella voitosta, sillä Tampa Bay on kirjoitushetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Toisaalta taas vuori on korkea kiivettäväksi, sillä Buffalo on voittanut Tampa Bayn vieraissa viimeksi maaliskuussa 2018. Ottelussa suomalaisedustuksesta pitää huolen Buffalo-puolustaja Henri Jokiharju.

–Broidi


Lisäjännitystä peleihin?


Muita aiheeseen liittyviä juttuja