Jääkiekko

Top 5: NHL-viikon upeimmat maalit

12.12.2022. Broidi listaa menneen viikon hienoimmat NHL-maalit joka maanantai – katso viime viikon tyylikkäimmät osumat alta!

1. Mikko Rantanen, Colorado Avalanche

Viikon upeimmasta NHL-maalista vastasi Suomen paras NHL-pelaaja Mikko Rantanen. Colorado kärsii tällä hetkellä pahasti loukkaantumisista, joten Rantasen tulee ottaa joukkue reppuselkään illasta toiseen. Viikon maalissa hyökkääjä ottaa joukkueensa reppuselkään ja pistää samalla nippuun myös Philadelphian puolustuksen. Todella upea soolomaali, jonka kruunaa timanttinen viimeistely yläkulmaan.

2. Dougie Hamilton, New Jersey Devils

New Jerseyn alkukausi on ollut todella upea ja joukkueen pelaamista on ilo katsella ottelusta toiseen. Kuluneella viikolla joukkueen supertähdet säväyttivät Chicagoa vastaan. Kyseinen Dougie Hamiltonin maali nousi otsikoihin, sillä se osoitti jälleen sen kuinka uskomaton pelaaja on Jack Hughes. Hughesin esityö maaliin on huima, sillä hän harhauttaa ja imee itseensä peräti neljä vastustajan pelaajaa. Kiekko pysyy kuin liimattuna hyökkääjän lavassa.

3. Connor McDavid, Edmonton Oilers

Connor McDavid komeilee tällä listalla toista viikkoa peräkkäin. Edmonton murjoi kuluneella viikolla Arizonan maalein 8-2. Ottelussa nähtiin jälleen osoitus McDavidin ja Leon Draisaitlin pelitaidoista. Draisaitl tekee maaliin mielettömän esityön kääntymällä ensin paineen alta pois ja heittämällä sen jälkeen pitkän rystylätyn takatolpalle. McDavid ottaa lätyn haltuunsa ja tekee maalin vanhanaikaisella. Näillä taitureilla on maaginen yhteys.

4. Mark Scheifele, Winnipeg Jets

Winnipeg Jets on ollut yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä. Kuluneella viikolla Winnipeg vastasi komeimmasta joukkuemaalista Floridaa vastaan. Maalissa kiekko liikkuu todella upeasti pelaajalta toiselle. Maalissa on mukana neljä Winnipegin pelaajaa ja kiekon saa lopulta lyödä maaliin Mark Scheifele. Joukkuepelaamista parhaimmillaan. 

5. Matthew Tkachuk, Florida Panthers

Matthew Tkachuk on sopeutunut hienosti uuteen seuraansa. Pelaaja jakaa rajusti mielipiteitä, mutta jälleen viime viikolla Tkachuk näytti omat kykynsä Detroitia vastaan. Maalissa hyökkääjä ottaa kiekon mukaan omalta siniviivalta ja kuljettaa sen aina Detroitin maalille saakka. Osumassa Tkachuk käsittelee kiekkoa silkkisillä käsillään ja saa pienessä tilasta limpun nostettua aivan yläkulmaan. Upeasti loppuun saakka viety yksilösuoritus.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja