Jääkiekko

Suomi kohtaa keskiviikkona Ranskan

16.5.2023. Leijonien alavireisesti alkanut taival jääkiekon MM-kisoissa jatkuu keskiviikkoiltana Ranskaa vastaan. Saako joukkue maalihanat kunnolla auki? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun ⭐️

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto otteluun Suomi-Ranska (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Suomi – Ranska

Maanantain kamppailujen jälkeen A-lohkossa kaikki joukkueet ovat pelanneet vähintään kaksi ottelua. Yhdysvallat johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä ennen Ruotsia ja Tanskaa. Suomi tulee lohkossa neljäntenä neljällä pisteellä kolmesta ottelusta. Ranska on Suomen perässä viidentenä kolmella pisteellä kahdesta ottelusta.

Leijonat on avannut turnauksen voitolla Saksasta ja kahdella tappiolla Yhdysvaltoja ja Ruotsia vastaan. Turnaus alkoi todella nihkeästi Yhdysvaltojen haettua pisteet maalein 4-1. Saksaa vastaan Suomi oli tehokkaampi sekä aktiivisempi ja vei väännön lukemin 4-3.

Suomi pelasi turnauksen parhaimman ottelunsa maanantaina Ruotsia vastaan. Joukkue pelasi erittäin hyvin varsinkin ensimmäisen sekä kolmannen erän ja olisi täten ansainnut ottelusta enemmän. Maalinteko oli kuitenkin vaikeaa hyvin puolustanutta Ruotsia vastaan ja tehoja haetaankin keskiviikkoiltana Ranskan kustannuksella.

Ruotsia vastaan Suomen ainoasta maalista vastasi Juho Lammikko. Sakari Manninen johtaa Leijonien sisäistä pistepörssiä tehopistein 2+1.

Ranska on pelannut turnauksessa kaksi ottelua, joista on tullut voitto Itävaltaa vastaan ja tappio Tanskalle. Joukkueen molemmissa otteluissa ratkaisu on haettu jatkoajan kautta. Ranska on ottanut turnauksessa käsittämättömät 60 jäähyminuuttia kahteen otteluun, joten Suomella on iskun paikka ylivoiman kautta.

Ranskan joukkueen sisäistä pistepörssiä johtavat Tim Bozon ja Anthony Rech tehopistein 1+1. Maan joukkueessa ei nähdä tänä vuonna yhtään NHL-vahvistuksia. Ranska pelaa tänä keväänä lähinnä putoamista vastaan.

Suomi ja Ranska ovat kohdanneet edellisen kerran MM-kisoissa vuonna 2019. Kyseisissä kisoissa Leijonat otti voiton maalein 3-0. Ranskan maajoukkuehistorian ainoa voitto Suomesta tuli vuoden 2017 MM-kisoissa lukemin 5-1.

Leijonat lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina ja kaikki muu paitsi runsaslukuinen voitto olisi yllätys.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto otteluun Suomi-Ranska (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja