Jääkiekko

Leijonat pelaa lohkovoitosta sunnuntaina

12.2.2022. C-lohkossa panokset kovenevat sunnuntaina, kun Leijonat pelaa lohkovoitosta aina niin rakasta Ruotsia vastaan. Molemmat ovat aloittaneet turnauksensa pelkillä voitoilla. Kumman vire kantaa lohkovoittoon? Lue ennakko alta ja napaa korotettu kerroin Suomen voitolle!

Veikkaa Suomen voittoa kertoimella 11.OO

  1. Avaa pelitili 888sportille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Leijonien voittoa 5 eurolla
  4. Jos Suomi voittaa, saat korotetun kertoimen osuuden ilmaisvetona!

Esimerkki: Suomi voittaa, joten vitosen panoksella ja kertoimella 2.2O voitat 11 euroa + 44 euroa ilmaisvetoina.


Ennakko: Suomi – Ruotsi

Suomi ja Ruotsi ovat olleet alkulohkossa C juuri niin ylivoimaisia, kuin ennen turnausta kaavailtiin. Kahden ottelun jälkeen Suomi johtaa lohkoa maalieron turvin ennen Ruotsia. Lohkon muut joukkueet Latvia ja Slovakia ovat menettäneet mahdollisuutensa kahden parhaan joukkoon, joten he voivat suunnata katseensa jo kohti neljännesvälieriä.

Tässä turnauksessa lohkovoittajat ja paras lohkokakkonen pääsevät suoraan puolivälieriin, kun taas kaikki muut jatkavat turnaustaan neljännesvälierissä.

Suomen turnaus on alkanut oikein mallikkaasti kahdella voitolla ja maalierolla 9-3. Turnauksen avausottelussa Leijonat raateli Slovakian lukemin 6-2, mutta toisessa ottelussa perjantaina Latvia löi Suomen koville ja voitto tuli vaivoin kolmannen erän maaleilla lukemin 1-3.

Latviaa vastaan Suomen ratkaisijoina toimivat alaketjujen työmiehet Leo Komarov sekä Marko Anttila. Suomen parhaat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet Slovakia-ottelussa onnistuneet Sakari Manninen (3+0) ja Miro Aaltonen (2+1). Suomella on jälleen maalivahtiosasto kunnossa, sillä Harri Säteri on torjunut kaksi vakuuttavaa ottelua torjuntaprosentilla 94,34 %.

Ruotsi ei lähtenyt turnaukseen Suomen kaltaisena ennakkosuosikkina, mutta se on silti hoitanut tähän mennessä turnauksen ongelmitta. Slovakian Ruotsi voitti Suomen tapaan tyylipuhtaasti 4-1, mutta enemmän joukkueelle sykettä nostatti sitkeä Latvia. Ruotsi johti Latviaa toisessa erässä jo 3-0, mutta Latvia nousi kolmannessa erässä vielä maalin päähän lukemiin 3-2. 

Suomi ja Ruotsi ovat kohdanneet tämän kauden aikana kertaalleen Karjala-turnauksessa ja silloin Ruotsi oli parempi lukemin 1-3. Yhteensä Ruotsi on voittanut kaikki neljä joukkueiden edellistä kohtaamista EHT-otteluissa.

Ruotsin joukkueessa maalivahdit ja pakisto koostuvat lähinnä KHL-pelaajista, mutta hyökkäysosasto taas on täynnä kotimaisen SHL-sarjan pelaajia. Joukkueen paras pistemies on tähän saakka ollut entinen NHL-pelaaja Lucas Wallmark tehopistein 3+0.


Lisäjännitystä otteluun?

888 jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja