Jääkiekko

Washington ja Florida kohtaavat kolmatta kertaa lauantaina

6.5.2022. Suomalaisille NHL-faneille tarjoillaan ensimmäisen kerran pudotuspelikiekkoa parhaaseen katseluaikaan lauantaina, kun Washington Capitals ja Florida Panthers iskevät yhteen kolmatta kertaa. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous Floridan voitolle!

Kaksikymppiä Floridalle tuo yli 11O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Floridalle kertoimella 1.88*
  4. Jos Florida voittaa, sinä voitat 112,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Washington – Florida

Washingtonin ja Floridan välinen ottelusarja jatkuu lauantaina kolmannella kohtaamisella. Voitot ovat kahden ensimmäisen ottelun jälkeen tasan 1-1. 

Florida lähti ottelusarjaan suurena suosikkina, mutta avausottelu oli heidän kannaltaan hyvin murheellinen. Avausottelusta Washington haki 2-4-vierasvoiton kiitos kolmen kolmannen erän osuman. Florida ei ollut siinä ottelussa lainkaan omalla tasollaan. Florida palasi omalle runkosarjasta tutulle tasolleen toisessa osaottelussa. Joukkue siirtyi jo avauserässä 2-0-johtoon ja voitti lopulta koko ottelun maalein 5-1. Suomalaisista Aleksander Barkov teki jälkimmäisessä kohtaamisessa tehopisteet 1+1 ja Anton Lundell 1+0. 

Florida voitti runkosarjassa Presidents’ Trophyn kerättyään kaikista joukkueista eniten pisteitä (122). Florida teki runkosarjassa myös kaikista joukkueista ylivoimaisesti eniten maaleja (340). Washington puolestaan hyppäsi pudotuspeleihin Villi kortti-paikalta Metropolitan-divisioonan sijalta neljä sadalla pisteellä. Washington teki runkosarjassa yhteensä 275 maalia. 

Ottelusarjan kaksi ensimmäistä osaottelua pelattiin Floridassa. Lauantaiksi joukkueet matkaavat kahteen seuraavaan otteluun Washingtoniin. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kertaalleen Washingtonissa ja silloin kotijoukkue oli parempi maalein 4-3. Tällä kaudella kaikki viisi kohtaamista runkosarja mukaan lukien ovat menneet Floridalle voitoin 3-2. 

Ottelusarjassa Washington on ollut toistaiseksi parempi joukkue erikoistilanteissa. Washingtonilta ylivoimalla ovat onnistuneet Tom Wilson ja Nicklas Bäckström joukkueen ylivoiman ollessa mainio 33,33 %. Florida taas on yksi kolmesta pudostuspelijoukkueesta, joka ei ole vielä onnistunut tekemään yhtään ylivoimamaalia. Ottelusarjan tehokkain pelaaja on toistaiseksi ollut Barkovin ketjukaveri Carter Verhaeghe tehopistein 1+2. Washingtonin puolelta tehokkain on ollut kokenut hyökkääjä Nicklas Bäckström tehopistein 1+1.

Otteluparissa pelaa Floridan puolelta kolme suomalaispelaajaa. Barkov sekä Lundell avasivat maalihanat edellisessä ottelussa, kun taas Eetu Luostarisella se on vielä avaamatta. Floridan maalilla Sergei Bobrovsky on torjunut toistaiseksi vakuuttavasti torjuntaprosentin ollessa 93,8 %. Washingtonin maalivahti Vitek Vanecek puolestaan pommitettiin viime ottelussa vaihtoon ja hänen torjuntaprosenttinsa on 86,3 %.


Lisäjännitystä vetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja