Jalkapallo

Huipputarjous keskiviikon Suomi-Bosnia-otteluun

23.3.2021. Jalkapallon MM-karsinnat potkaistaan käyntiin Suomen osalta keskiviikkona klo 21.45, kun Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan Olympiastadionilla. Osuuko Teemu Pukki jälleen Bosnian verkkoon? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Suomelle tuo yli 15O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoilevat Huuhkajien matsiin maukkaan tarjouksen uusille asiakkaille. Näin nappaat huippukertoimen Suomen voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä Suomen voitolle (6O x 2.8O*)
  4. Jos Huuhkajat voittaa, sinä voitat 168 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Riven johdolla me mennään MM-kisoihin?

Suomen kannalta historiallisia EM-kisojakaan ei ole vielä pelattu, mutta nyt aloitetaan matka kohti vuoden 2022 maailmanmestaruuskisoja. Markku Kanervan Huuhkajat lähtee keskiviikon Bosnia-otteluun melko hyvistä asetelmista, vaikka joukkueen ykkösvahti ja vuoden urheilijaksikin valittu Lukas Hradecky on poissa loukkaantumisen johdosta.

Bosnia ja Hertsegovinasta näyttäisi olevan tulossa seuraava Kreikka tai Unkari eli joukkue, joka napsahtaa Suomen lohkoon karsinnoista toiseen. Vuoden 2019 EM-karsinnoissa Suomi juhli ikimuistoista 2-0-kotivoittoa Ratinan kesäsateessa – Teemu Pukki iski Huuhkajien molemmat maalit. Lokakuun vieraspelissä kyyti oli sen sijaan kylmää: kotijoukkue takoi Zenican illassa taululle rumat 4-1-lukemat. Suomen maalista vastasi vaihdosta sisään tullut Joel Pohjanpalo.

Bosnian joukkue on Edin Dzekon ja Miralem Pjanicin johdolla todella laadukas. Suurimmat kysymykset koskevatkin usein valmennusta, sillä ukkoa vaihtuu penkin päässä kuin futissukkaa. Tällä kertaa karsintoihin (tai kärsintöihin) lähdetään bulgarialaisen Ivaylo Petevin johdolla.

Suomi on sen sijaan hyvinkin stabiilissa tilassa. Joukkue vaikuttaa Riven johdolla yhtenäiseltä ja sitoutuneelta, parhaimmillaan kuin seurajoukkueelta. Joukkueen henkinen tila antaakin Huuhkajille selvän edun vertailussa keskiviikon vastustajaan.

Kertoimien valossa Suomi lähtee kuitenkin otteluun ohuena altavastaajana: Unikrn tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä kotivoitolle kertoimen 2.80. Bosnia ja Hertsegovinan voitolla saisi panokset takaisin kertoimella 2.65. Miten uskot ottelussa käyvän? Iske vedot sisään ja nappaa huipputarjous yllä olevasta linkistä!

Huuhkajat maaliskuun otteluissa

Maalivahdit:
Jesse Joronen, Brescia Calcio
Niki Mäenpää, Venezia FC
Carljohan Eriksson, Mjällby AIF

Puolustajat:
Joona Toivio, BK Häcken
Paulus Arajuuri, Pafos FC
Juhani Ojala, Vejle BK
Daniel O’Shaughnessy, HJK 
Robert Ivanov, Warta Poznan
Nikolai Alho, MTK Budapest
Albin Granlund, Stal Mielec
Jukka Raitala, Montreal Impact
Nicholas Hämäläinen, Queen’s Park Rangers FC
Juha Pirinen, AS Trencin

Keskikenttäpelaajat:
Tim Sparv, AEL Larissa 
Glen Kamara, Rangers FC
Rasmus Schüller,  Djurgårdens IF
Joni Kauko, Esbjerg fB
Onni Valakari, Pafos FC
Robin Lod, Minnesota United FC
Pyry Soiri, Esbjerg fB 
Robert Taylor, SK Brann

Hyökkääjät:
Teemu Pukki, Norwich City FC
Joel Pohjanpalo, 1.FC Union Berlin
Marcus Forss, Brentford FC


Unikrn jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja