Jalkapallo

Ruotsi-Georgia: Zlatanin paluu

24.3.2021. Ruotsi avaa MM-karsintaurakkansa torstai-iltana Tukholman Friends Arenalla Georgiaa vastaan. Jalkapallomaailman katseet kohdistuvat kuitenkin yhteen pelaajaan, 39-vuotiaaseen Zlatan Ibrahimoviciin. Osuuko elävä legenda paluuottelussaan? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous matsiin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Zlatanin paluuotteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Ruotsi-Georgia-otteluun minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Zlatanin maalille saa kertoimen 1.74.
Kerroin on artikkelin kirjoitushetkeltä ja saattaa muuttua.


Onko Zlatan uhka vai mahdollisuus?

Zlatan Ibrahimovic palaa Ruotsin maajoukkueeseen lähes viiden vuoden tauon jälkeen: 39-vuotiaan viimeisimmät pelit ovat kesän 2016 EM-kisoista, joissa Ruotsi jäi alkulohkonsa viimeiseksi.

Jos ja kun Zlatan pelaa torstaina, hänestä tulee myös Ruotsin jalkapallohistorian vanhin maajoukkuepelaaja. Rosengårdin kasvatti on pelannut Ruotsi-paidassa toistaiseksi 116 ottelua, joissa hän on viimeistellyt huimat 62 maalia.

Zlatan ei kuitenkaan kävele maajoukkueeseen pelkästään menestyksekkään historiansa takia – ruotsalainen on ollut tällä kaudella paremmassa vireessä kuin vuosikausiin. Hän on tehnyt AC Milanille 17 maalia 23 ottelussa. Viime sunnuntaina Ibrahimovic palasi viheriölle nivusvaivan jäljiltä ja kirjautti tililleen täyden 90-minuuttisen ja yhden maalin Milanin 3-2-vierasvoitossa Fiorentinasta.

Rakastettu ja vihattu hyökkääjä on siis huippukunnossa, mutta mitä miehen läsnäolo tekee Ruotsin pelille? Joukkue on nimittäin pärjännyt hienosti myös ilman supertähteään: vuoden 2018 MM-kisoissa Ruotsi selvisi peräti puolivälieriin asti. Myös lippu kesän EM-kisoihin hankittiin ilman Zlatanin maaleja.

Broidi kuuluu kuitenkin Zlatanin fanipoikiin ja uskoo vahvasti, että konkari tekee Ruotsista entistä vaarallisemman tulevissa EM-kisoissa. Mutta osuuko mies jo torstaina Georgian verkkoon? Puske vedot sisään Casumolla ja nappaa viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja