Jääkiekko

Kärpät ja Ilves kohtaavat perjantaina neljättä kertaa

31.3.2022. Puolivälieräsarja Kärppien ja Ilveksen välillä jatkuu perjantaina neljännellä ottelulla Oulusta. Kärpät otti keskiviikkona ison voiton Tampereelta, joten tulevaan otteluun lähdettäessä Ilves johtaa sarjaa voitoin 2-1. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous matsiin!

Kaksikymppiä Kärpille tuo yli 125 euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Kärppien voitolle (6O x 2.16*)
  4. Jos Kärpät voittaa, sinä voitat 129,6O euroa!

*Kertoimet ovat artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattavat muuttua.


Ennakko: Kärpät – Ilves

Ilves voitti joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista puolivälierissä yhteismaalein 7-2. Kärpät matkasi keskiviikoksi Tampereelle veitsi kurkulla hakemaan kevään ensimmäistä playoffs-voittoaan. Siinä joukkue myös onnistui, sillä kevään pelaaja Juhamatti Aaltonen laukoi ottelun voittomaalin Kärpille jatkoajalla ajassa 67.26.

Ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa Kärpät oli selvä vastaantulija, mutta keskiviikkona oululaiset pelasivat ylivoimaisesti parhaan ottelun, joka palkittiin tiukalla 2-1-voitolla. Keskiviikkona vahvan alun jälkeen Kärpät siirtyi avauserässä 1-0-johtoon Aku Rädyn maalilla ennen Matias Mäntykiven tekemää tasoitusmaalia. Ottelun toisessa erässä Ilves oli aktiivisempi, kun taas kolmas oli Kärppien ja oululaiset hakivat vimmatusti voittomaalia. Ilves-maalivahti Marek Langhamer on pelannut toistaiseksi upeat pudotuspelit torjuntaprosentilla 94,74%. Keskiviikon ottelussa Langhamer venyi kiekon eteen yhteensä 31 kertaa. Matias Mäntykivi on ollut toistaiseksi sarjan tehokkain pelaaja tehopistein 2+1.

Kärpät pystyi tiukassa paikassa parantamaan pelaamistaan, mutta kehityksen on jatkuttava myös perjantaina, sillä joukkueella on vasta yksi kiinnitys neljästä tarvittavasta. Kärpät on ollut kahdessa edellisessä ottelussaan hyvä puolustussuuntaan, mutta keskiviikkona joukkue sai myös hyökkäyspelaamiseensa uuden vaihteen. Joukkue ei saanut tehtyä kuin kaksi maalia, mutta oululaiset olivat aktiivisia ja rohkeita kiekolla, mikä palkittiin useilla hyvillä maalipaikoilla. Kärpille keskiviikon voitto oli Ilveksestä vasta kauden ensimmäinen. Ennen keskiviikkoa Ilves oli voittanut joukkueiden kaikki kuusi kauden aiempaa kohtaamista.

Ilvekselle keskiviikko oli puolestaan herätys siitä, ettei mitään olla tässä sarjassa vielä ratkaistu. Joukkueen tappio johtui enemmän Kärppien kehityksestä kuin Ilveksen huonoudesta. Tupsukorvat ovat olleet Kärppiä vastaan hyvin kurinalaisia, mutta kolmannen ottelun jatkoajalla joukkue tarjosi yhtäkkiä peräti kuusi minuuttia ylivoimaa oululaisille. Kyseisistä ylivoimista Aaltonen viimeisteli lopulta myös voittomaalinsa. Ilves-leirissä huolta taatusti aiheuttaa se, että joukkue on tehnyt viimeiseen kahteen otteluun ainoastaan kolme maalia.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja