Jääkiekko

Ilves hakee keskiviikkona jo kolmatta voittoaan Kärpistä

29.3.2022. Ilveksen ja Kärppien välisessä puolivälieräsarjassa pelataan keskiviikkona kolmas ottelu. Kärpät matkaa Tampereelle kahden tappion saattelemana, joten oululaisille tuleva ottelu on elintärkeä. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin!

Kaksikymppiä Ilveksen voitolle tuo yli 13O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Ilveksen voitolle (6O x 2.18*)
  4. Jos Ilves voittaa, sinä voitat 13O,8O euroa!

*Kertoimet ovat artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattavat muuttua.


Ennakko: Ilves – Kärpät

Ilves lähtee keskiviikon otteluun tukevassa 2-0-johtoasemasta. Ottelusarja alkoi sunnuntaina Tampereelta, jolloin Ilves siirtyi jo 3-0-johtoon vain reilun seitsemän minuutin pelaamisen jälkeen. Kyseisen ottelun Ilves voitti lopulta lukemin 5-1 ja tupsukorvat pääsivät matkaamaan maanantaiksi Ouluun komean voiton saattelemana. Maanantaina nähtiin huomattavasti tasaisempi ottelu, jossa ratkaisua haettiin aina jatkoerästä asti. Ilveksen toisessa voitossa ratkaisevan 2-1-maalin iski jatkoerässä ylivoimalla Henrik Haapala.

Ilves on ollut sarjan molemmissa otteluissa selvästi parempi osapuoli. Ensimmäisen ottelun esitys oli joukkueelta mykistävä ja toisessa ottelussa puolestaan hallittu sekä tyylikäs. Ilves on kahteen otteluun onnistunut itse tekemään seitsemän maalia, mutta ennen kaikkea joukkueen puolustuspelaaminen on onnistunut toistaiseksi erinomaisesti. Kärpät on toistaiseksi onnistunut tekemään yhteensä vain kaksi maalia ja Ilvestä vastaan maalipaikoille pääseminen on tällä hetkellä hyvin hankalaa. Pudotuspelien ensimmäinen ottelu mukaan lukien Ilves on kotona viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Kärpät iski maanantain ottelussa kovaa päälle, mikä palkittiin ensimmäisessä erässä Ville Koivusen tekemällä avausmaalilla. Ilves sai kuitenkin käännettyä ottelun edetessä hallintaa itselleen, eikä oululaisjoukkue onnistunut taaskaan tekemään kuin yhden maalin. Ottelupari matkaa keskiviikoksi Tampereelle, missä Kärppiä odottaa kiekkokaupungin fanaattinen kotiyleisö sekä sunnuntain murskatappion haamut. On sanomattakin selvää, että Kärppien pitää saada keskiviikon otteluun huomattavasti sunnuntaita parempi startti. 

Käynnissä olevat pudotuspelit mukaan lukien Ilves on voittanut kaikki kuusi edellistä kohtaamistaan Kärppiä vastaan. Kärppien mörkö tupsukorvista alkaa pian kasvaa liian isoksi, sillä edellisen kerran oululaiset ovat voittaneet Ilveksen yli vuosi sitten 23. helmikuuta 2021. Tällä kaudella Ilves on voittanut jokaisen ottelunsa Kärppiä vastaan yhteismaalein 24-11. 

Pelaajista Henrik Haapala ja Eemeli Suomi ovat olleet pisteillä toistaiseksi molemmissa otteluissa tehopistein 0+2. Ilveksen maalilla Marek Langhamer on pelannut kaksi loistavaa ottelua torjuntaprosentilla 95,35 %.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja