Jääkiekko

Lauantain kuumassa ottelussa kohtaavat Florida ja Calgary

17.11.2022. Lauantaina suomalaisille NHL-faneille tarjotaan todella mielenkiintoinen Prime Time -ottelu Floridan ja Calgaryn kesken. Joukkueiden välistä jännitettä nostaa kesällä tehty jättimäinen vaihtokauppa. Lue ennakko matsiin alta ja hyödynnä ilmaisveto!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  3. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Florida – Calgary

NHL-maailma pysähtyi heinäkuun lopussa, kun Florida ja Calgary julkistivat yhden sarjan historian suurimmista vaihtokaupoista. Vaihtokaupassa joukkueita vaihtoivat yli 100 tehopistettä runkosarjassa iskeneet Matthew Tkachuk ja Jonathan Huberdeau sekä puolustaja MacKenzie Weegar. Edellä mainituista parhaiten kautensa on aloittanut Tkachuk. Rymistelijä on sopinut Floridaan mainiosti ja 14 otteluun tehopisteitä on syntynyt komeat 5+15=20. Huberdeau on ollut alkukaudesta iso pettymys tehopistein 2+5=7. Vaihtokaupan pelaajat kohtaavat lauantaina vanhan seuransa ensimmäistä kertaa.

Florida aloitti viikkonsa voitollisesti Washingtonia vastaan. Florida voitti kotiottelunsa maalein 5-2 ja tulosta iski kapteeni Aleksander Barkovin johtama ykkösketju. Barkov iski tehopisteet 1+2, Tkachuk 0+3 ja Carter Verhaeghe 2+0. Floridan esitykset ovat vaihdelleet alkukaudesta paljon. Joukkue on voittanut maksimissaan kaksi ottelua peräkkäin ja hävinnyt maksimissaan kaksi ottelua peräkkäin. 16 ottelun jälkeen Florida on Atlantin divisioonassa neljäntenä. Joukkueella on menossa viiden peräkkäisen kotiottelun putki, josta Calgary-ottelu on järjestyksessään viides. Barkovin lisäksi suomalaisista vastuuta saavat illasta toiseen Anton Lundell ja Eetu Luostarinen

Calgary oli pahimmillaan seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta viimeisestä kahdesta ottelusta joukkue on ottanut voitot Winnipegiä ja Los Angelesia vastaan. Voitot ovat irronneet kotona yhteismaalein 9-7. Calgary aloittaa perjantain vastaisena yönä kuuden ottelun mittaisen vieraskiertueen. Calgary on Tyynenmeren divisioonassa 15 ottelun jälkeen sijalla viisi. Joukkueella on ollut ongelmia varsinkin maalinteon kanssa ja Calgaryn maaliero onkin pakkasella kolmen maalin verran. Calgaryn tehokkain pelaaja on alkukaudesta ollut Nazem Kadri tehopistein 7+7=14. 

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti. Voitot näissä menivät tasan 1-1 molempien otteluiden päätyttyä selvään kotivoittoon.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  3. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja