Jääkiekko

St. Louis ennakkosuosikki lauantain Prime Time -ottelussa

29.1.2022 Lauantaina hypätään jälleen NHL:n maailmaan, kun suomalaiskoteihin näytetään peräti neljä ottelua parhaaseen katseluaikaan. Tarjonnasta ehkä kiinnostavin nähdään St. Louisissa, missä paikallinen Blues saa vastaansa divisioonavihollisen Winnipeg Jetsin. Lue Broidin ennakko alta!

Nappaa kaksi 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto* NHL:ään
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


St. Louis – Winnipeg

Molemmat joukkueet kuuluvat Läntisessä konferenssissa Keskiseen divisioonaan. St. Louis on joukkueista divisioonassa korkeammalla sijalla kolme ja kiinni pudotuspelipaikassa. Winnipeg on puolestaan sijalla kuusi 14 pistettä St. Louisia vähemmän keränneenä.

Winnipeg on pelannut viime aikoina heikosti ja sen tilanne näyttää kauden puolessa välissä heikolta pudotuspelien suhteen. Läntisessä konferenssissa käydään tiukka usean joukkueen taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista, jonne Winnipegillä on matkaa viisi pistettä.

St. Louisilla alkaa perjantain vastaisena yönä neljän ottelun mittainen kotiotteluiden putki ja ottelu Winnipegiä vastaan on näistä kotiotteluista järjestyksessään toinen. Ennen viikonlopun kotiotteluita St. Louis pelasi kolme vierasottelua, joista tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi ruma tappio Calgarylle.

Tappiollisessa ottelussa tähän kauteen ykkösmaalivahtina lähtenyt Jordan Binnington päästi taakseen seitsemän maalia, mikä nostaa suomalaismaalivahti Ville Husson osakkeita joukkueen maalivahtiosastolla entisestään. 

26-vuotias Husso lähti tähän kauteen selvänä kakkosmaalivahtina, mutta tammikuussa suomalainen on ollut timanttisessa kunnossa. Viidestä pelaamastaan ottelusta Husso on voittanut jokaisen torjuntaprosentilla 96,3 %. Näistä otteluista yksi on päättynyt nollapeliin päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,20. Onkin hyvin mahdollista, että yksi NHL:n kovimpia joukkueita lähtee kevään tosipeleihin suomalaismaalivahdin johdattelemana. 

Winnipeg on puolestaan ollut viime aikoina alavireinen. Joukkue on vasta hiljattain kotiutunut kahdeksan ottelun mittaiselta vieraskiertueelta, mikä päättyi viime viikonloppuna neljään peräkkäiseen tappioon. Yhteensä Winnipegin tappioputki on kirjoitushetkellä viiden ottelun mittainen, sillä joukkueen edellinen tappio tuli keskiviikon vastaisena yönä Floridalle lukemin 3-5.

Winnipeg on tällä hetkellä ongelmissa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja joukkueen itseluottamus on erittäin alhainen jatkuvien tappioiden myötä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella tähän mennessä kahdesti. Voitot ovat toistaiseksi tasan 1-1, sillä lokakuussa St. Louis voitti voittomaalikilpailun jälkeen 2-3 kun taas joulukuussa Winnipeg onnistui voittamaan lukemin 4-2.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja