Jääkiekko

Seattle matkaa New York Rangersin vieraaksi

30.1.2022. Sunnuntain kaksi Prime Time -ottelua alkavat kello 20.00 ja näistä ehdoton helmi on New York Rangersin isännöimä ottelu tulokasjoukkue Seattle Krakenia vastaan. Onko Seattlesta haastamaan pudotuspeleihin liukuvaa Rangersia? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa kaksi 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto* NHL:ään
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


Ennakko: New York Rangers – Seattle Kraken

New York Rangersille kulunut kausi on ollut erinomainen. Joukkue on kirjoitushetkellä vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa Metropolitan-divisioonan sijalla kolme. Tällä viikolla Rangers on pelannut kaksi ottelua, joista tuloksena on 3-2-voitto voittomaalikilpailun jälkeen Los Angeles Kingsistä ja 5-3-tappio Columbus Blue Jacketsille.

Kyseisissä otteluissa joukkueen ehdoton ykköspyssy on ollut venäläishyökkääjä Artemi Panarin tehopistein 1+4. Rangersilla alkaa lauantain vastaisena yönä viiden peräkkäisen kotiottelun putki ja tuleva ottelu Seattlea vastaan on näistä järjestyksessään toinen.

Ennen tätä kotiotteluiden putkea joukkue on voittanut kaikki viisi viimeistä kotiotteluaan maalierolla 23-9. 

Kaapo Kakon ylävartalovamman vuoksi Rangersissa ei pelaa juuri tällä hetkellä yhtään suomalaispelaajaa. Joukkueesta seurantaan kannattaa kuitenkin ottaa Chris Kreider, joka pelaa sinipaidoissa elämänsä kautta. Kreider johtaa kirjoitushetkellä NHL:n maalipörssiä 30 maalilla 43 otteluun.

Tulokasjoukkue Seattle Krakenin ensimmäinen kausi kirkkaissa valoissa on ollut erittäin haastava. Joukkue on kerännyt 43 otteluun tähän mennessä 32 pistettä ja Tyynenmeren divisioonassa sijoitus on viimeinen eli kahdeksas. Seattlen pelaamisessa ei vielä ole jatkuvuutta ja joukkue pystyy haastamaan isompiaan ainoastaan yksittäisissä otteluissa.

Joulukuun puolesta välistä eteenpäin Seattle hävisi kuukauden aikana yhdeksän ottelua putkeen, mutta tämän putken katkettua joukkue on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan peräti neljä. Tällä viikolla Seattle on ottanut jo kaksi kovaa päänahkaa Floridasta sekä Pittsburghista.

Seattlen sunnuntain kamppailu on osa neljän ottelun vieraskiertuetta, joka jatkuu vielä ensi viikolla yhden ottelun verran Bostonissa.

Seattlen ainoa suomalaispelaaja on 29-vuotias hyökkääjä Joonas Donskoi. Donskoin ensimmäinen kausi uudessa joukkueessa on ollut hyvin vaikea, sillä 42 ottelun jälkeen hyökkääjän maalisaldo tämän kauden osalta on edelleen avaamatta. Raahelaislähtöisen pelaajan tämän kauden tehopisteet ovat muotoa 0+14.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja