Jääkiekko

Ahdingossa olevat HIFK ja Ilves kohtaavat perjantaina

27.10.2022. Liigan viikonloppu starttaa perjantaina viiden ottelun kierroksella. Helsingissä etukäteen erittäin mielenkiintoisessa matsissa kohtaavat alakuloiset HIFK ja Ilves. Lue ennakko alta ja poimi lisäjännitystä Liigaan ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: HIFK – Ilves

Molempien joukkueiden viime ajat ovat olleet vaikeita. Sarjan kärjessäkin syksyllä piipahtanut Ilves on pudonnut sijalle seitsemän 25 pisteellä. HIFK on puolestaan ollut alkukauden sarjan pohjalla ja keskiviikon jälkeen seura löytyy sijalta 14.

HIFK:n kauden alku on ollut katastrofaalinen. Keskiviikkona joukkue koki kotona 3-0-tappion KalPalle ja perjantaihin HIFK saapuu neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Paperilla laadukkaan joukkueen suurin ongelma on maalinteko. HIFK on pelannut kaksi edellistä ottelua maaleitta ja joukkue on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun yhteensä vain kolme maalia. HIFK on tehnyt sarjassa lisäksi vähiten maaleja (23). Viimeisen viiden ottelun kuntopuntarissa helsinkiläiset ovat sijalla 13.

HIFK:lla on sarjan korkein pelaajabudjetti yhdessä Kärppien kanssa. Tämä ei näy kuitenkaan millään tapaa pelaamisessa tai tuloksissa. Puolustaja Ilari Melart johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä 15 ottelun jälkeen kahdeksalla tehopisteellä. Tehokkain hyökkääjä on ollut Roni Hirvonen kuudella tehopisteellä.

Ilves marssii Helsinkiin viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappioista ensimmäinen tuli CHL:ssä, jonka jälkeen Liigassa on tullut neljä peräkkäistä tappiota yhteismaalein 6-14. Ilves oli vielä Liigan kärjessä 5. lokakuuta, jolloin se antoi potkut päävalmentajalleen Jouko Myrrälle. Uuden päävalmentajan Antti Pennasen alaisuudessa Ilves otti alkuun kaksi voittoa, mutta sen jälkeen ollaan menty rajusti alaspäin. Viimeisen viiden ottelun otannalla Ilves on ollut sarjan toiseksi huonoin joukkue. 

Ilves-pelaajista tehokkain on tällä kaudella ollut kokenut Petri Kontiola. Hän on iskenyt 15 otteluun tehopisteet 3+8=11. 

Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 17. syyskuuta Ilves oli parempi maalein 2-1. Ilves on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista yhteismaalein 11-6. Kumpi joukkueista ottaa perjantaina uuden positiivisen suunnan kaudelleen?

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja