Jääkiekko

HIFK hakee puolivälieräsarjaa tasoihin tiistaina

28.3.2022. HIFK:n ja TPS:n välisessä puolivälieräsarjassa pelataan tiistaina toinen ottelu. Pelipaikka vaihtuu Turusta Helsinkiin ja HIFK:lla on paljon parannettavaa sunnuntain ottelun jäjiltä. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous HIFK:n kotivoitolle!

Kaksikymppiä HIFK:n voitolle tuo yli 13O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa HIFK:n voitolle (6O x 2.22*)
  4. Jos HIFK voittaa, sinä voitat 133,2O euroa!

*Kertoimet ovat artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattavat muuttua.


Ennakko: HIFK-TPS

Puolivälieräsarja aloitettiin sunnuntaina Turusta TPS:n vakuuttavalla 2-0-voitolla. HIFK:n hyökkäysosastoa on pudotuspelien alla hehkutettu maasta taivaisiin, mutta TPS:n puolustus nollasi kaikki helsinkiläisten yritykset jämäkällä esityksellä. TPS:n maaleista ottelussa vastasivat Tyler Steenbergen ja paluun kaukaloon tehnyt tähtipelaaja Juuso Pärssinen. TPS:n loistavan puolustuksen lukkona Andrei Karejev pelasi nollapelin 20 torjunnalla. 

HIFK:n hyökkäyspelaaminen oli sunnuntaina erittäin sekavaa ja joukkueelle jäi tiistaille hurjasti parannettavaa. HIFK pääsee tulevassa ottelussa kotiyleisön eteen, mikä tarkoitti runkosarjan lopussa hyvää. Helsinkiläiset nimittäin päättivät runkosarjan kotona yhdeksän ottelun mittaiseen pisteputkeen, jonka aikana joukkue otti peräti kuusi voittoa varsinaisella peliajalla. HIFK iski viimeisessä runkosarjaottelussaan viisi maalia Lukon verkkoon, mutta se ottelu pois lukien joukkue on tehnyt ainoastaan neljä maalia viimeiseen neljään otteluun. Jere Innalan kautta HIFK saa paikkoja luotua, mutta usealla helsinkiläisjoukkueen hyökkääjällä on selvä peiliinkatsomisen paikka.

TPS on puolestaan sunnuntain jälkeen kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. TPS on pitänyt maalinsa puhtaana nyt kahdessa ottelussa peräkkäin, sillä joukkueen viimeinen runkosarjaottelu päättyi Lappeenrannassa selvää 5-0-voittoon. Vieraissa TPS päätti runkosarjansa viiteen peräkkäiseen voittoon ja kahdeksan ottelun mittaiseen pisteputkeen. TPS päästi runkosarjassa omiin kaikista joukkueista kolmanneksi vähiten maaleja ja puolustus onkin joukkueen selkeästi suurin vahvuus kevään mestaruusjahdissa. Juuso Pärssisen paluu on joukkueelle todella iso asia, jonka lisäksi joukkueen johto teki täysin oikean ratkaisun sunnuntaina heivattuaan neljä flopannutta ulkomaalaishankintaa katsomon puolelle.

Runkosarjan kohtaamiset mukaan lukien TPS on voittanut kaikki kolme edellistä otteluaan HIFK:ta vastaan varsinaisella peliajalla yhteismaalein 10-2. TPS on pitänyt HIFK:n nollilla kahdessa ottelussa peräkkäin, sillä 12. helmikuuta TPS otti HIFK:sta selvän 4-0-voiton. Saako HIFK tiistaina maalihanat ja voittotilin auki turkulaisia vastaan?


Lisäjännitystä Liigaan?

Neo jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja