Jalkapallo

Joulukuu aloitetaan Valioliigassa Merseysiden derbyllä

30.11.2021. Marraskuu vaihtuu keskiviikkona joulukuuksi, mikä tarkoittaa Valioliigassa kauden kiireisintä aikaa. Joulukuu starttaakin heti huippuottelulla, kun Liverpoolissa Goodison Parkilla pelataan kauden ensimmäinen Merseysiden derby Evertonin ja Liverpoolin välillä. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Valioliigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Valioliigasta (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Everton – Liverpool

Everton oli viime kaudella Merseysiden hallitsija keskinäisten kohtaamisten osalta. Kahdesta Valioliigassa käydystä kohtaamisesta Everton keräsi peräti neljä pistettä voittaen kevään vierasottelun Anfieldillä lukemin 0-2. 

Evertonin alkanut kausi on ollut katastrofaalinen. Entinen päävalmentaja Carlo Ancelotti johdatti joukkueen viime kaudella sijalle kymmenen, mutta täksi kaudeksi ruoriin tarttui entinen Liverpoolin päävalmentaja Rafael Benitez.

Benitezin alaisuudessa Everton aloitti kauden neljällä voitolla viidestä ensimmäisestä ottelustaan, mutta se on enään pelkkä muisto vain nykyvireen alettua lokakuussa. Everton on keskiviikkoon tultaessa pelannut seitsemän edellistä Valioliigaotteluaan ilman voittoa kärsien näistä peräti viidessä tappion.

Joukkueen edellinen voitto on reilun kahden kuukauden takaa 25.9. Norwichia vastaan. Everton on 13 kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla 14 vain kuusi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Joukkue on onnistunut maalinteossa viimeiseen neljään otteluun ainoastaan yhden kerran ja se kaipaa jo kovasti Dominic Calvert-Lewinia takaisin joukkueeseen loukkaantuneiden listalta.

Liverpool kohtaa paikallisvastustajansa puolestaan täysin päinvastaisessa vireessä. Kaikki kilpailut mukaan lukien joukkue on voittanut kaikki kolme viimeisintä otteluaan murhaavalla maalierolla 10-0. Liverpool on tehnyt kahdessa edellisessä Valioliigaottelussaan yhteensä kahdeksan maalia Arsenalia ja Southamptonia vastaan sekä voittanut Porton Mestarien liigassa lukemin 2-0.

Vain yhden tappion tällä kaudella kokenut Liverpool on mukana Valioliigan kiivaassa mestaruustaistelussa kahden pisteen päässä kärjestä sijalla kolme. Joukkue on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa selvästi eniten maaleja (39) kolmen maalin keskiarvolla per ottelu.

Liverpoolin aloittavasta hyökkäyskolmikosta Mohamed Salah, Diogo Jota ja Sadio Mane ovat kaikki Valioliigassa maalipörssissä neljän parhaan joukossa. Salah johtaa sarjan maali- sekä syöttöpörssiä tehoilla 11+8. 

Liverpool haluaa taatusti maksaa kalavelkojaan viime kauden kohtaamisista. Joukkue on tällä hetkellä hyökkäyssuuntaan yksi Euroopan parhaita joukkueita ja onkin vaikea uskoa, että Everton pystyisi vastaamaan siihen nykyisessä vireessään. 


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja