Jalkapallo

Jatkuuko Pukin maalivire sunnuntaina?

13.3.2021. Norwich City on jälleen matkalla kohti Valioliigaa. Joukkueen ykköshyökkääjä Teemu Pukki on ollut hurjassa liidossa viime kierroksilla. Kotkalainen valittiinkin ansaitusti Championshipin helmikuun pelaajaksi. Miten käy sunnuntain ottelussa Sheffield Wednesdayta vastaan?

Farken johdolla Valioliigaan?

Norwich City on parantanut otteitaan jatkuvasti kauden edetessä, ja 2021 jälki on ollut hurjaa. Joukkue on pelannut tämän vuoden puolella 13 Championship-ottelua, joista kasassa on 10 voittoa ja vain yksi tappio. Sunnuntaina Daniel Farken miehistö matkaa Sheffield Wednesdayn vieraaksi. Ottelu alkaa jo klo 14.15.

Loistovire on taannut Norwichille mahtavat asemat kevään nousukamppailuun. Päävastustajat Brentford, Swansea ja Watford ovat kaikki jo 10 pisteen päässä kanarianlinnuista. Huiman alkuvuoden pääarkkitehteina ovat häärineet argentiinalainen keskikenttäpelaaja Emi Buendia ja maajoukkueemme talismaani Teemu Pukki.

Pukki on osunut maalipuiden väliin hurjat 9 kertaa viimeisessä 7 ottelussa. Yhteensä kasassa on jo 20 maalia. Kotkalainen palkittiinkin ansaitusti Championshipin kuukauden pelaajana helmikuussa.

Sheffield Wednesday taistelee nousun sijaan sarjapaikastaan. Joukkue joutui lähtemään kauteen kuudesta miinuspisteestä ja on tällä hetkellä 28 pisteellään toiseksi viimeisenä. Eroa viimeisellä säilyjän paikalla keikkuvaan Birminghamiin on jo 7 pistettä.

Ottelusta on vaikea ennustaa mitään muuta kuin Norwichin vierasvoittoa. Ja jos Norwich voittaa, maalintekijöiden joukosta löytyy todennäköisesti myös suomalaisväriä…


Katso kaikki futisjutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja