Muu urheilu

CS:GO: ENCE vs HAVU perjantaina!

11.3.2021. Perjantaina klo 17 alkaen ollaan jännän äärellä, kun Suomen suurimmat ja suosituimmat CS:GO-jengit ENCE ja HAVU kohtaavat yli kahden vuoden tauon jälkeen Pelaajatcom Seriesin Showoff-ottelussa. Lue ennakko alta ja plänti esports-vedot sisään boostattuna!

Nähdäänkö ottelussa yli 2,5 karttaa? Kerroin nyt 2.5O

Broidi tarjoaa otteluun korotetun kertoimen ilman maksimipanosta. Näin hyödynnät maukkaan tarjouksen yli 2,5 kartalle ottelussa:

  1. Siirry Betwaylle tästä linkistä
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 2O euroa
  3. Hyödynnä korotettu kerroin 2.5O!

Kaikki mahdolliset voitot ovat nostettavissa ilman kierrätysehtoja.


Edellisestä kohtaamisesta 2 vuotta – voimasuhteet muuttuneet

ENCEn ja HAVUN edellisestä kohtaamisesta on aikaa jo yli kaksi vuotta. ENCE on voittanut kaikki joukkueiden aiemmat kohtaamiset. Kummallakin joukkueella on allaan kuitenkin uudet CS:GO-kokoonpanot. HAVUn pelaajistosta löytyy tällä hetkellä myös enemmän ENCEn entisiä legendaarisen kokoonpanon jäseniä kuin ENCEltä itseltään.

Perjantain Showoff-ottelun voittaja etenee suoraan Nordic Masters, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen. Showoffin häviäjä puolestaan ansaitsee paikan Pelaajatcom Series Spring Finals -turnauksesta. Spring Finalsiin osallistuu kahdeksan suomalaisjoukkuetta ja sen voittaja etenee myös Nordic Masters -turnaukseen.

Nordic Masters, a BLAST Premier Qualifier -turnauksessa pelaa kahdeksan Pohjoismaiden alueen CS:GO-joukkuetta. Turnauksen voittaja ansaitsee 25 000 dollaria sekä paikan kevään BLAST Showdown -turnauksesta.

Ottelu on katsottavissa Pelaajatcomin Twitch-kanavalla perjantaina klo 17 alkaen: twitch.tv/pelaajatcom

Jännittävää esports-alkuiltaa!


Tarjoushaukka? Katso kaikki Broidin spesiaalit täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja