Jalkapallo

Valioliigassa huippumatseja läpi viikonlopun

11.3.2021. Valioliigassa pelataan koko kauden kannalta ratkaisevia matseja. Broidi ennakoi jokaisen iltaottelun perjantaista sunnuntaihin – lukaisehan läpi ja hyödynnä huipputarjous viikonlopun peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat maukkaan porkkanan uusille asiakkaille. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat pelien ratkettua 5O euron ilmaisvedon!

Newcastle – Aston Villa

Perjantaina klo 22 yhteen iskevät Steve Brucen Newcastle ja paluun parrasvaloihin tehnyt , Dean Smithin luotsaama Aston Villa. Birminghamilaiset ovat sarjassa yhdeksäntenä pari ottelua monia muita vähemmän pelanneena, joten joukkue voi elätellä jopa pieniä toiveita europelipaikoille pääsystä.

Bruciolan harakkalauma ei sen sijaan voi toivoa muuta kuin säilymistä, sillä eroa putoamisviivan alla majailevaan Fulhamiin on vain yksi piste. Newcastle on pelannut kahdesti peräkkäin tasan, jota edelsi kaksi tappiota. Vire ei siis ole kaksinen.

Myös Villalla on heikompi jakso menossa: viidestä viimeisestä joukkue on voittanut vain yhden, kun Leeds kaatui 1-0 helmikuun lopussa.

Vierasjoukkueen supertähti Jack Grealishin pelikunto on vielä arvoitus. Jos maajoukkuemies pelaa, Broidin vedot ampaisevat Aston Villan suuntaan.


Fulham – Manchester City

Lauantaina klo 22 kohtaavat erittäin todennäköinen mestari ja sarjapaikastaan taisteleva hissijoukkue. Man Cityn uskomaton voittoputki katkesi viime viikonloppuna paikallisvastustaja Man United käsittelyssa maalein 2-0, mutta viikolla joukkue palasi voittojen tielle murskaamalla Southamptonin 5-2. Kevin De Bruyne ja Riyad Mahrez tekivät kaksi nyyttiä mieheen.

Myös Scott Parkerin koutsaama Fulham on esittänyt kelpo otteita viime peleissä. Joukkue on hävinnyt viimeisestä seitsemästä Valioliigaottelustaan vain yhden, joten säilymishaaveet ovat taas elossa. Peliesitysten perusteella mökkiläisten pitäisi melkein säilyä, jos verrataan vaikkapa Newcastleen.

Lauantai-illan matsissa voiton vienee kuitenkin mestaruutta kohti purjehtuva Manchester City. Jos luottoa kotijoukkueeseen löytyy, niin löytyy muuten kerrointakin. Fulhamin voitto palauttaisi panokset noin kymmenkertaisesti.


Manchester United – West Ham

Sunnuntaina klo 21.15 nähdään Valioliigaviikonlopun kruunu, kun loistavassa kevätvireessä oleva David Moyesin West Ham matkaa Old Traffordille Ole-Gunnarin vastaanotolle. Kyseessä on massiivinen ottelu, sillä itälontoolaiset ovat pelin vähemmän pelanneena vain kuuden pisteen päässä Unitedista.

Vierasjoukkue saa tasoitusta palautumisessa, sillä Man United pelasi torstaina Eurooppa-liigassa kovan ottelun AC Milania vastaan. United on kertoimien valossa selkeä suosikki, mutta Broidin vetovalinnat suuntautuvat Forever blowing bubblesin soidessa päässä West Hamin suuntaan. Joukkueelle tarjotaan reilusti yli neljän kerrointa. Maistuu kuin Camden Pale Ale pubissa aurinkoisena sunnuntaipäivänä.


Futisniilo? Löydät kaikki jalkapallohöpinät täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja