Jalkapallo

Olympiakos-Arsenal: vierasvoittoa lapulle?

10.3.2021. Eurooppa-liigan neljännesvälierät alkavat torstaina. Loppuillan otteluista Broidin futisnystyröitä kutittelee eniten Arsenalin vierasmatka Ateenaan Olympiakosin vieraaksi. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat maukkaan porkkanan illan otteluun. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Olympiakos-Arsenal-otteluun minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat ottelun päätyttyä 5O euron ilmaisvedon!

Tykkimiehet parhaimmillaan Eurooppa-liigassa?

Arsenalin kausi ei ole taaskaan sujunut kovin juhlavissa merkeissä. Joukkue on vasta kymmenentenä Valioliigassa. Myös kaikissa kansallisissa cup-kilpailuissa on tullut lähtö, joten Mikael Arteta voi keskittää kaikki panoksensa Eurooppa-liigaan.

Ottelupariin liittyy monta mielenkiintoista sattumaa. Erikoisin lienee se, että Arsenal pelasi edellisen UEL-kotiottelunsa Benficaa vastaan samaisella Olympiakosin kotistadionilla Pireuksessa. Joukkueet kohtasivat myös viime kaudella Eurooppa-liigassa, jolloin kreikkalaiset yllättivät Tykkimiehet ja marssivat neljännesvälieriin jatkoajan jälkeen.

Joukkueiden välillä on myös tuore pelaajasiirto. Sokrátis Papastathópoulos edusti vielä viime kauden kohtaamisessa Arsenalia, mutta tällä kertaa kokenut kreikkalaistoppari pelaa vastustajan riveissä. Hän siirtyi ilmaiseksi Olympiakosiin tammikuun lopulla.

32-vuotias Sokrátis pelasi Arsenalissa kahden ja puolen kauden ajan, joten hän tuntee seuran hyvin. Olympiakosin laitahyökkääjä Bruman mukaan ex-Tykkimies on antanut kreikkalaisjoukkueelle tärkeitä neuvoja Arsenal-ottelun alla.

– Hän on kertonut meille joitakin salaisuuksia, mutta en kerro teille mitään niistä. Se on meidän ja Sokrátisin välinen asia, Portugalin maajoukkuemies kertoi Goalille.

Jos Sokratis pääsee edes lähelle Bruman maajoukkuetoveri Pepen tiistaista esitystä Juventusta vastaan, on Olympiakosilla kaikki mahdollisuudet vaikka voittoon.

Salaisuudet selvitköön ottelun aikana.


Casumo jo testattu? Löydät kaikki futisjutut ja -tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja