Jalkapallo

Real Madrid ja PSG pelaavat jatkopaikasta

7.3.2022. Keskiviikkona Mestarien liigassa on luvassa odotettu toinen osaottelu Real Madridin ja PSG:n välillä. Kumman suurseuran matka turnauksessa päättyy jo ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle? Lue ennakko otteluun alta ja nappaa huipputarjous PSG:n voitolle!

Kaksikymppiä PSG:lle tuo 11O euroa

  1. Avaa pelitili Excitewinille
  2. Talleta kaksikymppiä, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Veikkaa koko summalla PSG:n voittoa (4O x 2.75*)
  4. Jos PSG voittaa, sinä voitat 11O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Real Madrid – PSG

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Pariisissa päättyi 15. helmikuuta PSG:n 1-0-voittoon Kylian Mbappen upealla maalilla lisäajan neljännellä minuutilla. Pariisilaiset hallitsivat ottelua selvästi, mutta kotijoukkueen tehottomuus meinasi jättää otteluparin maalittomaan tilanteeseen ennen siirtymistä Madridiin.

Real Madrid kärsii tulevassa ottelussa isoista poissaoloista. Varmasti Real Madridin kokoonpanosta ovat korttitilin täyttymisen takia sivussa Ferland Mendy sekä joukkueen sydän ja sielu Casemiro. Lisäksi keskikentän luottosoturi Toni Kroos on todennäköisesti sivussa loukkaantumisen takia. Isoa vastuuta Real Madridin keskikentällä povataankin Eduardo Camavingalle sekä Federico Valverdelle. Lisäksi vasempana puolustajana aloittaa todennäköisesti Marcelo, joka on nykyään suuri riski puolustussuuntaan pelatessa. PSG:n puolelta vastaavasti loukkaantumisen takia sivussa ovat mahdollisesti Achraf Hakimi sekä Leandro Paredes

Real Madrid on pelannut La Ligassa PSG-tappion jälkeen kolme ottelua, joista se on voittanut jokaisen vakuuttavasti yhteismaalein 8-1. Viime lauantaina joukkueen käsittelyssä kyytiä sai Real Sociedad, joka hävisi madridilaisille lukemin 4-1. Real Madrid on ottanut vahvan kiinnityksen La Ligan voittoon, sillä joukkue johtaa sarjaa 27 ottelun jälkeen kahdeksan pisteen erolla Sevillaan nähden. Real Madrid on ollut tällä kaudella kotimaansa sarjan paras kotijoukkue kymmenellä voitolla ja neljällä tasapelillä. Kauden ainoan kotitappion joukkue on kokenut Sheriff Tiraspolille Mestarien liigan alkulohkovaiheessa.

PSG:n nykyvireen ympärillä pyörii lukuisia kysymysmerkkejä. Pariisilaiset olivat erittäin vakuuttavia ensimmäisessä osaottelussa, mutta viimeisestä kolmesta Ligue 1-ottelusta joukkue on hävinnyt peräti kaksi Nantesille ja Nicelle. Viime lauantaina PSG pelasi erittäin heikon esityksen varsinkin hyökkäyssuuntaan ilman Kylian Mbappea, joka oli huilivuorossa pelikiellon takia. Kyseinen ottelu päättyi Nicen 1-0-voittoon. PSG tulee marssimaan Ranskassa mestaruuteen, mutta joukkueen heikot esitykset ovat viime aikoina olleet hyvin erikoisia ottaen huomioon pelaajiston laadun.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja