Jalkapallo

PSG-Juventus on tiistai-illan helmi

5.9.2022. Aina yhtä kaunis Mestarien liiga starttaa tiistai-iltana kahdeksalla ottelulla. Tämän kattauksen ehdoton helmi on PSG:n ja Juventuksen välinen kohtaaminen Pariisissa. Lue ennakko matsiin alta ja lunasta kolmenkympin ilmaisveto!

Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Xtreme Winille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla XTREME30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ennakko: PSG – Juventus

PSG ja Juventus ovat alkavalla Mestarien liiga -kaudella osa H-lohkoa yhdessä Benfican ja Maccabi Haifan kanssa. Pariisilaiset ovat lohkon ehdoton ennakkosuosikki, kun taas Juventus taistelee toisesta jatkopaikasta yhdessä Benfican kanssa.

PSG lähtee jokaiseen Mestarien liigan uuteen kauteen hypetettynä mestarisuosikkina. Suurseuran taival on kuitenkin usein päättynyt jo pudotuspelivaiheen ensimmäisillä kierroksilla. Viime keväänä PSG putosi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Real Madridille yhteismaalein 3-2.

PSG johtaa odotetusti Ranskan pääsarjaa kuuden pelikierroksen jälkeen. Joukkueen maaliero on näistä otteluista 24-4 ja jokainen ottelu on päättynyt voittoon Monacoa vastaan pelattua tasapeliä lukuun ottamatta. PSG:n päävalmentajaksi saapui täksi kaudeksi Christophe Galtier. Hän on saanut joukkueen isot egot Kylian Mbappen, Neymarin ja Lionel Messin pelaamaan yhteen, jonka johdosta PSG:tä pidetään kovempana kuin koskaan ennen.

Juventus puolestaan on Serie A:ssa viiden kierroksen jälkeen sijalla viisi kahdella voitolla ja kolmella tasapelillä. Seura kuuluu kotimaassaan suurimpiin mestarisuosikkeihin, mutta Mestarien liigassa Juventus on kaukana kärjestä. Päävalmentaja Massimiliano Allegrin johdolla Juventus on erittäin vaisu joukkue, jolla on tapana passivoitua johtoasemassa.

Juventuksen kiistaton ykköstähti on serbialaishyökkääjä Dusan Vlahovic. Isokokoisen jässikän hartioilla on tällä kaudella todella paljon ja hän onkin iskenyt joukkueensa seitsemästä maalista tällä kaudella neljä. Vlahovicin mahdollinen tutkapari on PSG:stä Torinoon saapunut Angel Di Maria, joka on vastikään palannut pelikentille loukkaantumisen jälkeen. 

Juventuksen puolustuksella on tiistai-iltana kova kiire PSG:n supertähtien kanssa. Pariisilaiset tulevat pitämään ottelussa paljon palloa ja pyrkivät murtamaan vieraiden puolustuksen mahdollisimman nopeasti. Kotijoukkue haluaa antaa muille seuroille myrskyvaroituksen kevättä silmällä pitäen. Juventuksen mahdollisuudet voittoon takaa puolestaan tiivis puolustuspelaaminen ja tehokkaat vastahyökkäykset.

Broidi


Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Xtreme Winille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla XTREME30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja