Jalkapallo

Espanja vai Englanti? Nappaa suosikillesi jättikerroin 5O.OO!

Jalkapallon EM-kisat huipentuvat sunnuntaina Berliinin olympiastadionilla, kun Espanja ja Englanti taistelevat Euroopan mestaruudesta. Kumpi nostaa pokaalin ilmaan? Veikkaa suosikkisi voittoa jättikertoimella!

Euro Espanjalle tai Englannille tuo 5O euroa
  1. Avaa pelitili Novibetille
  2. Talleta 1O euroa
  3. Lyö 1 € veto Espanjan tai Englannin mestaruudelle
  4. Jos valitsemasi joukkue voittaa EM-kultaa, saat normaalin voiton lisäksi 5O € ilmaisvedon!

🏆 Novibet jo testattu? Löydät muut Broidin EM-kisatarjoukset täältä!

Saksalla on kaikkea paitsi yksi pelottava puolalainen ja siksi nahkahousut natisevat mollissa

Jalkapallon EM-kisat ovat käynnissä! Saksa on periaatteessa aika lailla täydellinen nippu, mutta joitain puutteita joukkueessa on. Nämä puutteet ovat kaiken lisäksi niin strategisilla paikoilla, että ne saattavat pudottaa Die Mannschaftin jo ennen sitä kaikista suurinta ottelua.

Saksan puolustus ja keskikenttä ovat periaattessa kunnossa, vaikka joitain pieniä kysymysmerkkejä sielläkin on. Osa on viime aikoina esimerkiksi epäillyt Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuerin iskukykyä.

Silti eiköhän suurin osa ottaisi ykkösvahdiksi mieluummin Neuerin kuin vaikkapa Englannin ykkösveskarin Jordan Pickfordin.

”En tunnistanut enää nykyajan jalkapalloa”

Saksalta löytyy hyökkäyspäästä periaattessa huippulaatua, sillä nuori Florian Wirtz saattaa olla jopa kisojen komeetta. Lisäksi Ilkay Gündogan ja Bayernin Jamal Musiala ovat huikeita pelaajia mihin tahansa joukkueeseen.

Ongelma on se, että tämän kolmikon yläpuolelta ei löydy sitä Miroslav Klosea. Muistathan vielä tuon jättimäisen hyökkääjän, joka sylki maaleja ja jota kosiskeltiin jossain vaiheessa myös Puolan maajoukkueeseen. Kun joukkueessa pelaa yksi Klosen kaltainen maalijyrä, siinä tuntee itsekin kasvavansa pari senttiä pituutta!

– Lopetin jalkapallon pelaamisen, kun en enää tunnistanut sitä. Tänä päivänä nuoret pelaajat ajattelevat muita asioita. Lapsena minä ajattelin vain treenaamista ja sitä että tulisin joksikin tässä lajissa, jota rakastan, Klose kertoi aikoinaan Wionin mukaan lopettamisen yhteydessä.

Kuka kasvaisi Klosen nahkahousuihin?

Klose on ollut pelikentiltä sivussa jo vuosia. Ei varmasti ole yksi eikä kaksi saksalaiskannattajaa, jotka kaipaavat tätä tornia takaisin ryhmän hyökkäykseen. Nyt tuossa Klosen tontilla nähdään Kai Havertz, joka on periaattessa loistavan monipuolinen pelaaja, mutta ei hän mikään takuuvarma maalitykki ole.

Havertz voi periaattessa pelata unelmakisat, mutta laatueroa on paljon, jos vertaa vaikka Englannin Harry Kaneen.

Jokainen saksalainen tietää, että jos ajaa autolla nahkahousut jalassa, niin silloin natina kuuluu. Natinaa saakin kuulua, mutta onko Havertz mies, joka viihtyy nahkahousut jalassa kuumassa autossa?

P.S. Saksan koutsi Julian Nagelsmann on vasta 36-vuotias. Valmentajana Nagelsmann on periaattessa lapsitähti, joka kyllä osaa virittää joukkueen oikealle taajuudelle! Eikä hän haistele pallejaan kesken matsin.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja