Jalkapallo

HJK haastaa Molden tiistai-iltana Bolt Arenalla

24.7.2023. HJK:n matka Mestarien liigan karsinnoissa jatkuu tiistaina Norjan mestari Moldea vastaan. Norjalaiset lähtevät otteluun suosikkina, mutta Klubi on yltänyt urotekoihin Töölön tekonurmella ennenkin. Nappaa alta lähes pomminvarma jättikerroin matsiin!

Ottelussa tehdään maali? Jättikerroin 2O.OO

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli O,5 maalille kertoimella 1.O5*
  4. Jos ottelu ei pääty O-O, saat normaalin voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: HJK – Molde

Viime kaudella upeasti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen selvinneen Helsingin Jalkapalloklubin kausi on ollut toistaiseksi suuri pettymys. Joukkue on hävinnyt Veikkausliigan vain kahdesti, mutta jämähtänyt peräti seitsemän kertaa tasapeliin.

HJK lähti toukokuun lopussa lauluun myös Suomen Cupista, kun Honka oli vahvempi rangaistuspotkujen jälkeen. Kaikista suurin kritiikki on kuitenkin kohdistunut joukkueen peliesityksiin – hyökkäyksistä on puuttunut luovuus ja nopeus lähes tyystin. Nuori Topi Keskinen on ollut Klubin hyökkäyspään ainoita valopilkkuja.

Aneemiset esitykset johtivat lopulta Toni Koskelan potkuihin, ja tilalle pestattiin viime kaudella HJK:n apuvalmentajana toiminut Toni Korkeakunnas. Lisäksi Klubi hankki kakkoskoutsiksi Hakassa mainetta niittäneen Ossi Virran.

HJK on pelannut Korkeakunnaksen johdolla kaksi ottelua. Ensimmäinen oli viime viikon vieraspeli pohjoisirlantilaista Larnea vastaan. HJK oli varsinkin toisella puoliajalla täysin jyrän alla, mutta se onnistui lopulta jatkoajan jälkeen kairaamaan itsensä jatkoon.

Viikonloppuna Klubi päihitti Ilveksen 1-0 kapteeni Miro Tenhon maalilla, ja ainakin somessa levinneiden pukukoppivideoiden perusteella joukkueen sisäinen tunnelma on selvässä nousussa.

Viime kaudella Norjan mestaruuden suvereenisti voittanut Molde saapuu Helsinkiin oivassa vireessä. Joukkue on voittanut viimeisestä 10 ottelustaan peräti kahdeksan ja hävinnyt vain kerran. Molde on Klubin tapaan kotimaan liigassa kolmannella sijalla.

Vierasjoukkue lähtee kertoimien valossa (noin 1.75) selvänä suosikkina tiistain otteluun. HJK:n voitto palauttaisi panokset lähes viisinkertaisesti.

Broidi


Ottelussa tehdään maali? Jättikerroin 2O.OO

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro yli O,5 maalille kertoimella 1.O5*
  4. Jos matsi EI pääty O-O, saat normaalin voiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja