Jalkapallo

Napoli haastaa keskiviikkona Liverpoolin tähtisikermän

5.9.2022. Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona kahdeksan hienoa ottelua. Jalkapallomaailman katseet suuntautuvat erityisesti Stadio Diego Armando Maradonalle Napolin ja Liverpoolin väliseen kamppailuun. Lue ennakko alta ja nappaa ilmaisveto!

Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ennakko: Napoli – Liverpool

Napoli ja Liverpool kuuluvat Mestarien liigassa upeaan A-lohkoon yhdessä Ajaxin ja Rangersin kanssa. Napoli ja Liverpool ovat lohkon ennakkosuosikit, mutta Ajaxin iskukyky on hyvin koko Euroopan tiedossa.

Napoli menetti kesällä monta tärkeää pelaajaa, jonka johdosta seuraa ei pidetty ennen Serie A:n alkua minkäänlaisena ennakkosuosikkina. Lorenzo Insigne lähti kesällä Yhdysvaltoihin, Kalidou Koulibaly Chelseaan ja Dries Mertens Turkkiin.

Napoli on kuitenkin ollut Italiassa alkukauden suurin yllättäjä kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. Joukkue nousi lauantai-iltana Serie A:n kärkeen 2-1-voitolla Laziosta. Napolissa esiin ovat nopeasti nousseet uudet vastuunkantajat, kuten Victor Osimhen ja Khvicha Kvaratskhelia. Molemmat pelaajat ovat vasta vähän päälle 20-vuotiaita ja heitä tullaan tämän kauden jälkeen viemään useaan Euroopan suurseuraan. Georgialainen Kvaratskhelia on Serie A:n maalipörssissä toisena neljällä täysosumalla. Napoli on juuri nyt yksi Euroopan mielenkiintoisimmista seuroista.

Liverpool on puolestaan ollut alkukaudesta kaukana laadukkaasta itsestään. Joukkuetta ovat riivanneet lukuisat loukkaantumiset, jotka ovat heijastuneet pelikentällä lopputuloksiin. Liverpool on Valioliigassa kuuden kierroksen jälkeen vasta seitsemäntenä kuuden pisteen päässä kärjestä. Joukkue on voittanut otteluistaan vain kaksi, kolme on päättynyt tasan ja tappio tuli Manchester Unitedia vastaan.

Viikonloppuna Liverpoolin kokoonpanosta olivat sivussa kapteeni Jordan Henderson, Naby Keita, Ibrahima Konate, Alex Oxlade-Chamberlain ja Thiago. Varsinkin joukkueen keskikenttä on loukkaantumisista johtuen erittäin kapea ja vaihtopenkiltä ei löydy peliä kehittäviä pelaajia. Liverpool menetti kesällä Sadio Manen Bayern Muncheniin ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on kaukana entisestä loistosta.

Ottelusta odotetaan erittäin vauhdikasta kahden hyökkäysorientoituneen joukkueen kesken. Napolilla on keskiviikkona kaikkien aikojen sauma Liverpoolin kaatamiseen. Haavoittunut Liverpool puolestaan hakee onnistumisia Mohamed Salahin johdolla. 

Napoli ja Liverpool olivat Mestarien liigassa samassa alkulohkossa vuonna 2019. Silloin Napoli aiheutti Liverpoolille ongelmia 2-0-voitolla kotona ja 1-1-tasapelillä vieraissa.

Broidi


Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja