Jalkapallo

Englanti suursuosikkina Senegalin kaatoon

2.12.2022. Englannin matka jalkapallon MM-kisoissa jatkuu sunnuntai-iltana. Neljännesvälierissä joukkue kohtaa A-lohkosta jatkopaikan napanneen Senegalin, eikä ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Lue ennakko ja hyödynnä huipputarjous Englannin voitolle!

Jättikerroin 3O.OO Englannin voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Englannin voitolle (normaali kerroin 1.54)
  4. Jos Englanti voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Englanti – Senegal

Englanti selvitti tiensä jatkoon B-lohkon voittajana. Englanti pelasi alkulohkon tappioitta ja keräsi yhteensä seitsemän pistettä maalierolla 9-2. Joukkue iski alkulohkovaiheessa kaikista joukkueista eniten maaleja yhdessä Espanjan kanssa. Senegal pääsi jatkoon A-lohkosta Hollannin vanavedessä. Senegal voitti kolmesta ottelustaan kaksi maalierolla 5-4.

Englannin turnaus alkoi melkoisella maalijuhlalla Irania vastaan. Avausottelusta joukkue otti nimittäin komean 6-2-voiton. Turnaus jatkui tämän jälkeen Yhdysvaltoja vastaan maalittomalla tasapelillä. Englanti käynnisteli maalihanojaan toistamiseen kolmannessa ottelussa Walesia vastaan. Maalittoman avausjakson jälkeen Englanti karkasi ottelussa selvään 3-0-voittoon. Englannin paras maalintekijä on ollut Marcus Rashford kolmella osumalla. Manchester Unitedin hyökkääjä iski kaksi maalia Walesia vastaan ja ansaitsee avauskokoonpanon paikan myös Senegalia vastaan.

Englannin pelaaminen on usein aneemista, mutta parhaimmillaan erittäin tehokasta. Hyökkäyspäässä talenttia riittää eikä mestaruus jää siitä kiinni. Englannin puolustusta sen sijaan ei olla vielä testattu kunnolla. Englanti on jatkopeleihin lähdettäessä iso mysteeri. Mikä tahansa on tämän joukkueen kohdalla mahdollista.

Senegalin turnauksen piti olla ohi Sadio Manen loukkaantumisen myötä. Joukkue aloitti turnauksen tappiolla Hollantia vastaan. Toisessa ottelussa Senegal kaatoi odotetusti Qatarin maalein 3-1. Jatkopaikan varmistaneessa ottelussa Ecuadoria vastaan Senegal oli selvästi parempi. Senegal voitti ratkaisevan ottelun maalein 2-1 ja selvitti täten tiensä 16 parhaan joukkoon. Senegal on tehnyt turnauksessa viisi maalia ja jokaiseen on saatu eri maalintekijä. Joukkueen kulmakiviä ovat maalivahti Edouard Mendy, puolustaja Kalidou Koulibaly ja hyökkääjä Ismaila Sarr

Englanti tulee ottamaan tulevassa kamppailussa pallonhallinnan itselleen. Senegalin mahdollisuudet ovat pallonriiston jälkeen terävissä vastahyökkäyksissä. Ottelun kuva tulee olemaan pitkälti samanlainen, kun alkulohkossa Hollannin ja Senegalin välillä. Paineleeko Englanti kahdeksan parhaan joukkoon ohi Senegalin?

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja