Jalkapallo

Barçan tie Eurooppa-liigassa jatkuu Frankfurtin vieraana

6.4.2022. Eurooppa-liigassa siirrytään torstaina puolivälierävaiheeseen. Suurimman mestarisuosikin FC Barcelonan matka turnauksessa jatkuu saksalaista Frankfurtia vastaan. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Barcelonan voitolle!

Kaksikymppiä Barcelonalle tuo yli satasen

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Barçan voitolle (6O x 1.68*)
  4. Jos Barcelona voittaa, sinä voitat 100,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Frankfurt – Barcelona

Eintracht Frankfurt aloitti pudotuspelit vasta 16 parhaan joukosta, sillä joukkue voitti kilpailun alkulohkonsa selvästi 12 pisteellä. Neljännesvälieristä Frankfurt selvisi jatkoon espanjalaista Betisiä vastaan niukasti yhteismaalein 3-2 jatkoajan jälkeen. FC Barcelona puolestaan putosi Eurooppa-liigaan Mestarien liigasta surkean syksyn myötä. Pudotuspelit joukkue aloitti 32 parhaan joukosta, jossa se pudotti italialaisen Napolin vakuuttavasti yhteismaalein 5-3. Seuraavalla kierroksella Barcelona pudotti tieltään turkkilaisen Galatasarayn yhteismaalein 2-1.

Frankfurt on Bundesliigassa 28 kierroksen jälkeen sijalla yhdeksän. Kaikki kilpailut mukaan lukien saksalaiset ovat kuuden ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa, jonka aikana joukkue on ottanut kolme voittoa. Frankfurtissa huolta aiheuttaa kuitenkin kolme peräkkäistä tasapeliä, joista kaksi edellistä on tullut lukemin 0-0. Frankfurt on siis pelannut kaksi edellistä otteluaan maaleitta ja varsinkin viime lauantaina joukkue oli tehoton sarjanousija Greuther Furthia vastaan. Frankfurtin paras suoritus Eurooppa-liigasta on keväältä 2019, jolloin joukkue ylsi peräti välieriin Chelseaa vastaan. 

FC Barcelona on tällä hetkellä yksi Euroopan kovimpia joukkueita. Barcelona on peräti 22 ottelun tappiottomassa putkessa, sillä edellisen kerran joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla 8. joulukuuta Bayern Muncheniä vastaan. Voittoputki Barcelonalla on neljän ottelun mittainen ja viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana peräti neljä kertaa. Kaikki kilpailut mukaan lukien joukkueen yhdeksästä viimeisestä ottelusta kahdeksan on päättynyt voittoon. Barcelona on ollut viimeisen 15 ottelun aikana La Ligan paras joukkue 34 pisteellä maalierolla 34-13. Nykyinen vire on nostanut joukkueen sarjassa jo toiseksi ohi Atletico Madridin ja Sevillan.

Barcelona on noussut jälleen Euroopan kirkkaimpaan kärkeen syksyn rämpimisen jälkeen uuden päävalmentaja Xavin johdolla. Frankfurt pääsee aloittamaan otteluparin kotonaan, mutta torstain ottelusta on tulossa joukkueelle raju puolustustaistelu.


Lisäjännitystä Eurooppa-liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja