Jalkapallo

Chelsea ja Manchester United kohtaavat Valioliigan huippuottelussa

20.10.2022. Jokavuotiset kilpakumppanit Chelsea ja Manchester United kohtaavat Lontoon Stamford Bridgellä lauantai-iltana. Kumpi joukkue vetää pidemmän korren? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Tehdäänkö 1. puoliajalla maali? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli 0,5 maalia 1. puoliajalla
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Chelsea – Man United

Valioliigan sarjataulukossa Chelseaa ja Manchester Unitedia erottaa vain yksi piste, ja jo lauantai-iltana joukkueet kohtaavat Lontoossa. Keskiviikon liigaottelussa Chelsea piti maalinsa puhtaana 0-0-tasapelissä Brentfordia vastaan, kun taas Erik Ten Hagin miehet onnistuivat voittamaan kotonaan sarjakolmosen Tottenhamin maalein 2-0.

Molemmat joukkueet ovat sopeutumassa uusiin valmentajiin tällä hetkellä – Chelsean vahvuutena voidaan nähdä vahva puolustuspelaaminen, sillä Graham Potterin joukkue ei ole päästänyt yhtään maalia viimeiseen viiteen otteluun. Red Devilsillä on sen sijaan kuusi voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio ​​kahdeksasta viimeisestä liigaottelustaan. Ainoa tappio tuli Man Cityä vastaan. Chelsean ja Unitedin neljä viimeistä ottelua ovat päättyneet tasapeliin (kaksi kertaa 1-1 ja kahdesti 0-0).

Chelsea joutuu pärjäämään ottelussa ilman loukkaantuneita Fofanaa, Jamesia ja Kantea. Man Unitedin sairastuvalta löytyvät Tuanzebe, Williams, Wan-Bissaka, Maguire, Van de Beek ja Martial. Myös supertähti Cristiano Ronaldon pelaaminen on epävarmaa, mutta ei loukkaantumisen, vaan kurinalaisuuden vuoksi. Pelaaja nimittäin käveli keskiviikon ottelussa pukuhuoneeseen jo ennen päätösvihellystä. CR7:lle oli tullut selväksi, ettei Ten Hag aio vaihtaa häntä kentälle.

Vedonvälittäjien kertoimet antavat etua Chelsealle, sillä kotijoukkueen voittaessa rahat palautetaan yli kaksinkertaisesti. Sen sijaan Manchester Unitedin voittoa pelaamalla on mahdollista napata noin 3,5-kertainen tuotto.

Chelsean odotettu avaus (3-4-3): Kepa; Azpilicueta, Silva, Chalobah; Loftus-Cheek, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Sterling, Mount; Aubameyang

Man Unitedin odotettu avaus (4-2-3-1): De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford

Broidi


Tehdäänkö 1. puoliajalla maali? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli 0,5 maalia 1. puoliajalla
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja