Jääkiekko

Kauden ensimmäiset Satakunnan derbyt pelataan viikonloppuna

20.10.2022. Liigassa kilpakumppanit Ässät ja Lukko ottavat toisistaan mittaa perjantaina ja lauantaina. Jatkuuko Lukon dominointi otteluparissa viime vuosien tapaan? Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä peleihin ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Ässät – Lukko

Satakunnan ylpeydet pelaavat tulevana viikonloppuna kahdesti vastakkain. Perjantain kamppailu pelataan Porissa ja lauantaina pelataan Raumalla. Keskiviikon jälkeen Lukko johtaa sarjaa 29 pisteellä 14 ottelusta. Ässät on hankalan alkukauden jälkeen sarjassa sijalla kymmenen 13 pistettä Lukkoa vähemmän keränneenä.

Ässät avasi viikkonsa tiistaina vierastappiolla Kärpille. Kyseisessä ottelussa Leevi Meriläinen pelasi Kärppien maalilla nollapelin ja oululaiset keräsivät pisteet maalein 2-0. Viimeisestä seitsemästä ottelusta Ässät on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi. Joukkuetta vaivaa tehottomuus, joka on kasvanut viime viikkoina valtavaksi ongelmaksi. Ässät on tehnyt tällä kaudella 14 otteluun yhteensä 22 maalia ja viimeiseen viiteen otteluun ainoastaan kaksi maalia. Ässien viimeiset viisi ottelua ovat olleet äärimmäisen vähämaalisia, sillä näissä otteluissa ollaan nähty ainoastaan seitsemän maalia.

Lukon vire on puolestaan täysi vastakohta Ässiin nähden. Joukkue nousi viime viikolla sarjan kärkeen ja tiistaina se otti vierasvoiton Ilveksestä. Tampereella joukkueen voittolukemat olivat 4-2 ja kapteeni Anrei Hakulinen nousi pistepörssin kärkeen tehopisteillä 7+9=16. Lukko on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan peräti seitsemän. Lukko on tehnyt Liigassa eniten maaleja Kärppien ja KalPan jälkeen sekä päästänyt omiin kaikista joukkueista vähiten. Puolustuksen lukkona toimii Artjom Zagidulin, joka on pelannut alkukauteen jo viisi nollapeliä. Torjuntaprosentti venäläisellä on komea 93,88 %. Myös Ässien ykkösmaalivahti Niklas Rubin on pelannut vakuuttavan alkukauden torjuntaprosentilla 92,74 %.

Lukko on ollut viime vuosina selvä Satakunnan herra. Viime kaudella joukkueiden väliset kohtaamiset menivät Lukolle voitoin 5-1. Ässät voitti viime joulukuussa Raumalla ja katkaisi samalla Lukon kymmenen ottelun mittaisen voittoputken keskinäisissä otteluissa. Lukko on voittanut joukkueiden kaikki seitsemän edellistä runkosarjakohtaamista Porissa yhteismaalein 35-7.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja