Jääkiekko

TPS:n ja Pelicansin trilleri huipentuu sunnuntaina

24.4.2021. TPS:n ja Pelicansin välinen puolivälieräsarja venyi ainoana ratkaisevaan viidenteen matsiin. Turkulaiset lähtevät kotiotteluunsa ennakkosuosikkeina. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä sunnuntain trilleriin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Liigaan. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Saako TPS Pelicansin ykkösnyrkin kuriin?

TPS ja Pelicans ovat tarjonneet yleisölle vauhdikkaan ottelusarjan. Toisinaan tunteet kaukalossa ovat kuumentuneet reilusti, mikä on tuonut lisää sähköä matseihin. 

Tästä hyvä esimerkki on perjantain matsin viimeinen minuutti, kun Pelicansin Patrik Bartosak sai suihkukomennuksen viimeisellä minuutilla. Tähtiveskarin maila osui kahakassa Markus Nurmea naamaan. Mikäli Bartosak saisi tempustaan pelikieltoa, niin se olisi valtava takaisku lahtelaisille.

Lahtelaiset olivat kuilun partaalla jo perjantaina. TPS avasi ottelun erinomaisesti ja johti matsia avauserän jälkeen. Tämän jälkeen kuvaan astui Pelicans-kippari Hannes Björninen, joka nosti Pelicansin rinnalle ja ohi sekä viimeisteli lopulta hattutempun tyhjään maaliin. Björninen on pelannut häikäisevän kauden ja noussut sarjan eliittiin loistavilla otteillaan

Björnisen johtama ykkösvitja on ollut hurjassa iskussa pudotuspeleissä. Sentteri on saalistanut neljässä matsissa tehot 3+4, kun taas laituri Iikka Kangasniemellä on kasassa pisteet 1+7. Lahtelaiset nousevat ja kaatuvat Björnisen kentän mukana. 

Perjantaina TPS ei saanut tehoketjua kuriin, mikä näkyi tulostaululla. Tämä onkin avainasemassa sunnuntain koitoksen osalta: ketkä TPS:n pelureista asetetaan pimentämään Björnisen trio? 

Aseita siihen Turusta löytyy, kun riveissä on Juhani Jasun ja Petteri Wirtasen kaltaisia kokeneita työmyyriä. Jos TPS saa Björnisen ketjun kuriin, niin Pelicansilla on tiedossa tuskainen iltapuhde.

Molempien joukkueiden otteet ovat ailahdelleet ottelusarjan aikana. Jopa matsien sisällä, kuten perjantain peli hyvin osoitti. Sunnuntaina samanlaiseen ailahteluun ei ole enää varaa.

TPS:n leirissä monella tähtipelaajalla olisi vielä varaa parantaa. Esimerkiksi Juuso Pärssisen johtaman nuorisovitjan pitäisi pystyä pitämään päät kylmänä. Nyt fokus on välillä karkaillut epäolennaisiin asioihin, mikä on heijastunut muun muassa turhautumisena.

TPS on kotikaukalossaan suosikki. Sen materiaali on lahtelaisia parempi ja ratkaisuvoimaa löytyy useammasta ketjusta. Pelicans on liikaa yhden ketjun varassa ja Raimo Helminen keksinee sopivat päällystakit pimentämään lahtelaisten ykkösnyrkki. Jos TPS pelaa tasollaan, niin jatkopaikka pitäisi irrota.


Lisäjännitystä Liigaan? 


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja