Jääkiekko

Bostonin ja Pittsburghin kohtaamisesta ei panosta puutu

23.4.2021. Pittsburgh ja Boston päättävät vauhdikkaan kiekkoviikon mielenkiintoiseen kohtaamiseen, kun molemmat jahtaavat divisioonan kärkisijaa. Erinomaisista asetelmista matsiin lähtevä Boston on suosikki, mutta helppoa peliä on turha odottaa. Istahda TV:n ääreen sunnuntaina klo 22 ja hyödynnä huipputarjous alta!


Tuloskäyrät nousussa

Bostonin kausi käynnistyi hieman kompastelleen ja joukkueen pelaaminen haki vielä parasta teräänsä. Viime aikoina se on alkanut löytyä. 

Joukkue on ollut erinomaisessa iskussa ja napsinut voittoja toistensa perään. Bostonissa onkin kaikki mallillaan.

Brad MarchandPatrice Bergeron ja David Pastrnak ovat johtaneet joukkojaan erinomaisesti ja kolmikko on takonut hurjat pisteet. Marchand kamppailee jopa koko pistepörssin kärkisijoista. Trio on ollut kokonaisuutena vähemmän yllättäen sarjan eliittiä. Lisäksi siirtotakarajalla Bostoniin liittynyt Taylor Hall on tuonut lisää syvyyttä joukkueen hyökkäyskalustoon.

Tuukka Rask on ollut tasollaan, mutta Bruins on antanut veskareille tasaisesti vastuuta läpi kauden, sillä muutkin maalivahdit ovat esiintyneet hyvin. Viime aikoina vastuuta on saanut myös tulokasvahti Jeremy Swayman, joka on ollut tolppien välissä erinomainen.

Itäisessä divisioonassa on tiukat paikat ja kauden loppu tulee olemaan herkullinen. Pudotuspelipaikat on käytännössä jo ratkennut, mutta divisioonan voittotaistelu on vielä neljän joukkueen kauppaa. Washington, Pittsburgh, Islanders ja Boston kamppailevat siitä käytännössä täysin tasaväkisesti. 

Penguins ei avannut kautta säkenöivästi, mutta viime aikoina kaukalossa on nähty tutumpaa Pittsburghia. Joukkueessa puhaltaa tutut tuulet, kun Sidney Crosby on paras pistemies. Jake GuentzelBryan Rust ja kumppanit ovat kuitenkin tarjonneet hyvää tulitukea.

Pittsburgh ja Boston ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdeksan kertaa. Bruins on ollut niskan päällä, kun se on voittanut matseista viisi. Peleissä ei ole maaleja säästelty: kohtaamisissa on tehty yhteensä 47 osumaa eli keskimäärin 5,9 kaappia iltaa kohden.

Bruins lähteekin pienoisena suosikkina sunnuntain koitokseen, vaikka Penguins kotona pelaakin. Bostonissa on loksahtanut palaset kohdalleen ja se on ollut viime aikoina jopa sarjan parhaita joukkueita ja tuloskäyrä osoittaa reilusti ylöspäin. Bruins on ollut niskan päällä myös kauden keskinäisissä kohtaamisissa.


Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja