Jääkiekko

Ennakko: St. Louis Blues – Colorado Avalanche 24.4.2021

23.4.2021. St. Louis Blues ja Colorado Avalanche kamppailevat pisteistä kolmena iltana putkeen. Avalanche oli koronan takia ylimääräisellä tauolla ja paluu tositoimiin on rankka. Tästä huolimatta joukkue on selkeä suosikki lauantai-iltana. Lue ennakko ja koukkaa lisäjännitystä prime time -otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä NHL-jäille. Näin nappaat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Keskinäiset Avalanchen näytöstä

Coloradolla on allaan pieni tauko peleistä koronan takia. Kolme organisaation henkilöä oli antanut positiivisen testituloksen, jonka myötä kolme peliä siirrettiin. Aiemmin joukkueen maalivahti Phillip Gubauer sekä puolustaja Bowen Byram olivat joutuneet koronalistalle. Coloradon joukkue taustatiimeineen on saanut jo koronarokotteet.

Colorado kuuluu tällä hetkellä suurimpiin mestarisuosikkeihin – ja täysin ansaitusti. Denverissä on pullat hyvin uunissa: joukkue jäi koronatauolle divisioonan piikkipaikalta neljän ottelun voittoputkessa. Tauon aikana Vegas meni sarjataulukossa ohi, mutta Coloradolla on vähemmän pelejä pelattuna. Varsinkin joukkueen tähtipelaajat ovat olleet hyvässä iskussa. Nathan MacKinnonMikko Rantanen ja kumppanit johtavat joukkojaan esimerkillisesti illasta toiseen. 

Avalanche on dominoinut joukkueiden tämän kauden kohtaamisia. Ennen Avalanchen koronataukoa joukkueet olivat kohdanneet alkuvuoden aikana viidesti. Colorado on voittanut näistä jokaisen jättämättä pistettäkään St. Louisille. Kolme viimeisintä voittoa tulivat maalilla, mutta tammikuussa Avalanche möyhensi Bluesin peräti 8-0.

St. Louisilla on riittänyt kauden aikana haasteita. Maalis-huhtikuun taitteessa joukkueella oli 14 ottelun putki, jonka aikana joukkue voitti vain kaksi peliä. Tästä huolimatta joukkue kamppailee edelleen tiukasti divisioonansa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Nyt vastaaviin tappioputkiin ei ole enää varaa. Divisioonan kolmen kärki on jo karannut, joten Bluesin lisäksi kolme muuta joukkuetta vääntää tiukasti viimeisestä paikasta pudotuspeleihin.

Koronan tuoma ylimääräinen tauko asettaa pienoisia kysymysmerkkejä Coloradon ylle. Pelituntuma ei ole paras mahdollinen ja joukkueet ovat tositoimissa jo 19 tuntia aikaisemmin. Toinen puristus tauon jälkeen peräkkäisenä iltana on varmasti kova kuorma.

Colorado on luonnollisesti iso suosikki lauantaina – kuten lähestulkoon kaikissa muissakin otteluissaan tällä kaudella. Avalanche on myös näyttänyt hauistaan Bluesille keskinäisissä kohtaamisissakin, joten kaikesta huolimatta lauantain suhteen suosikista ei ole epäselvyyttä.


Lisäjännitystä NHL-jäille?


Casumo jo hallussa? Löydät muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja