Jalkapallo

Järisyttävän isot pisteet jaossa Lontoossa

23.4.2021. Chelsea matkaa lauantaina klo 19.30 Lontoon olympiastadionille West Hamin vieraaksi. Pelissä on todella isot panokset, sillä joukkueet ovat Valioliigassa tasapisteissä sijoilla 4 ja 5. Chelsea lähtee kamppailuun kuitenkin selkeänä ennakkosuosikkina – lue ennakko ja hyödynnä huipputarjous!

Kaksikymppiä Chelsealle tuo yli satasen

Broidi ja Unikrn tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin nappaat korotetun kertoimen Chelsean voitolle:

  1. Avaa pelitili Unikrnille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö kaikki Chelsean voitolle (6O x 1.75)
  4. Jos Chelsea voittaa, sinä voitat 1O5 euroa!

Chelsea mitataan nyt

Chelsean kaudesta ei ole väriä puuttunut. Joukkue lähti sesonkiin Frank Lampardin komennossa ja pirteä viime kausi jäi vain unholaan, kun massiivisten hankintojen myötä odotukset olivat huipussaan. Seuralegenda saikin lähteä tammikuun lopulla. Tilalle tuli joulukuussa PSG:stä kenkää saanut Thomas Tuchel.

Kurssi onkin kääntynyt nousuun. Lampardin kahdeksasta viimeisestä sarjapelistä joukkue hävisi peräti viisi ja saalisti vain seitsemän pistettä. Tuchelin aikakaudella sarjapelejä on kertynyt 13. Näistä Chelsea on on hävinnyt vain yhden, kun kolmisen viikkoa sitten West Bromwich nappasi yllättävän vierasvoiton lukemin 5-2. Varsinkin puolustuspeli on parantunut: Chelsea on päästänyt vain kolmessa muussa sarjapelissä maaleja, vaikka joukkue on kohdannut muun muassa Manchester Unitedin, Liverpoolin sekä Tottenhamin. 

Chelsealla on edessään isot hetket. Joukkue kamppailee tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista Valioliigassa, mutta lontoolaisilla on edessään myös turnauksen välierät. Ensimmäinen kamppailu Real Madridia vastaan on edessä tiistaina.

West Ham on pelannut pirteän kauden ja se on Chelsean kanssa tasapisteissä sarjataulukossa. Joukkueen otteluohjelma on suotuisa loppukauden osalta ja keskittyminen on täysin Valioliigassa. Hammers ja Chelsea kohtasivat edellisen kerran joulukuussa. Tuolloin Chelsea oli parempi lukemin 3-0.

Chelsea onkin selvä ennakkosuosikki lauantaina. Tuchel on saanut hiottua joukkueen pallollista pelaamista reilusti parempaan suuntaan ja ennen kaikkea tulosta on tullut erittäin hienosti.  Nyt joukkue kuitenkin mitataan toden teolla. Chelsea pääsee matsiin terveystilanteen suhteen hyvistä asetelmista, joten avauskokoonpanon suhteen voi olla pieniä viilauksia, kun kulman takana on todella merkittävä peli Real Madridia vastaan.

Tuchelin joukko on kuitenkin pari pykälää vastustajaansa laadukkaampi, joten vain voitto kelpaa. Maalijuhlia ei välttämättä kannata odottaa, sillä Chelsea nojaa pelissään erityisen vahvaan puolustuspeliin.


Lisäjännitystä Valioliigaan?


Unikrn jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja