Jalkapallo

Jatkuuko Cityn dominointi Aston Villaa vastaan?

20.4.2021. Manchester Cityn seurahistorian seitsemäs mestaruus on vain sinettiä vaille valmis, mutta pisteitä tarvitaan edelleen. Vahvoja otteita Valioliigassa esittänyt joukkue ei varmasti halua kompastua Aston Villaa vastaan keskiviikkoiltana. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Valioliigaan. Näin nappaat itsellesi viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Cityn meno ollut vahvaa

Manchester Cityllä on edessään todella kriittiset ajat. Mestaruuksia ratkotaan nyt ja joukkue jahtaa yhtä kuumeisesti himoituimpia pystejä: se on kiinni Valioliigan mestaruudessa sekä mukana Mestarien liigan välierissä.

Pep Guardiolan nippu on pelannut hämmentävän tasaisen kauden eikä taso ole ailahdellut, vaikka loukkaantumisia on ollut ajoittain jonoksi asti. Joukkueen suoritustaso on pysynyt todella korkeana ja pelaaminen on ollut laadukasta. Cityn pelaaminen ei ole ollut pelkkää ilotulitusta, vaikka sesonkiin mahtuu toki murskavoittojakin. 

Viime aikoina otteissa on kuitenkin ollut pientä ailahtelua. Dortmund kaatui Mestarien liigan puolivälierässä, mutta ottelupari oli yllättävän tasainen ja City vei molemmat pelit lukemin 2-1. Cityn odotettiin takovan jo kotipelissään tarvittavat osumat taustalle, mutta peli ratkesikin vasta aivan viime hetkillä.

Europelien välissä joukkue hävisi yllättäen Leedsille kotonaan 1-2. Tässä pelissä City tosin kierrätti reilusti pelaajiaan, mutta tappio sarjanousijalle oli hurja yllätys. City onkin hävinnyt kolmesta edellisestä Valioliigan kotipelistään kaksi. Cityn tupaan tuli lisää lunta viikonloppuna, kun Chelsea vei FA Cupin välierän nimiinsä maalein 1-0 ja eteni finaaliin Leicesteriä vastaan.

Cityn sarjajohto on kahdeksan pistettä, kun jäljellä on kuusi ottelua. Mestaruuden menettäminen olisi todellinen farssi, mutta joukkue kaipaa edelleen kipeästi pisteitä. Sunnuntaina sillä on edessään liigacupin finaali Tottenhamia vastaan ja sitä seuraavana keskiviikkona Mestarien liigan kamppailussa vastaan asettuu PSG. 

Keskiviikkona City kohtaa vieraissa Aston Villan, jonka meno on ollut viime aikoina tahmeaa: se on voittanut edellisestä yhdeksästä sarjapelistään vain kaksi, kun se kaatoi sarjanousija Leedsin sekä sarjapaikastaan taistelevan Fulhamin.

City on valtava ennakkosuosikki keskiviikkona. Se on ollut erityisen hurjassa vireessä varsinkin vieraissa: joukkue hävisi edellisen matkapelin marraskuussa. Tämän jälkeen se pelasi tasan Manchester Unitedin kanssa, jota on vastaavasti seurannut peräti yhdeksän voittoa. Edellisessä kymmenessä vieraspelissä vastustajat ovat onnistuneet maalinteossa vain kolmesti.

Guardiolan joukko vei nimiinsä joukkueiden kauden avauskohtaamisen tammikuussa lukemin 2-0. Vaikka City kierrättäisi pelaajiaan keskiviikkona, niin sen ei pitäisi vaikuttaa voimasuhteisiin. Joukkue tarvitsee voittoja mestaruuden varmistamiseksi eikä City varmasti halua kompastua helppoihin peleihin.


Lisäjännitystä illan matsiin?


Casumo jo hallussa? Löydät muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja