Jalkapallo

Mestarien liigan neljännesvälierät käyntiin

Mestarien liiga on palannut viihdyttämään futisfanien arki-iltoja. Tiistaina 16.2. ja keskiviikkona 17.2. pelataan yhteensä neljä huippuottelua. Barça vai PSG? Lepizig vai Liverpool? Lue Broidin otteluennakot alta ja nappaa lisäjännitystä matseihin viidenkympin ilmaisvedolla!

Viikon ottelut

Tiistai 16.2. klo 22.00
Barcelona–PSG
RB Leipzig–Liverpool

Keskiviikko 17.2. klo 22.00
Porto–Juventus
Sevilla–Dortmund

Lisäjännitystä UCL-peleihin

Saat Casumon uutena asiakkaana 5O euron ilmaisvedon (ilman kierrätystä), kun lyöt Mestarien liigaan vähintään 25 euron vedon. Nappaa huipputarjous tästä!

Barcelona – PSG

Pariisilaiset palaavat Camp Noulle. Paikkaan, jossa joukkue kärsi yhden lähihistorian järjettömimmistä UCL-tappioista keväällä 2017: Barcelona käänsi 1. osaottelun 4-0-tappion jatkopaikaksi 6-1-voitolla. Uskomaton nousu sai nimen La Remontada.

Tiistain ottelussa historialla ei ole kuitenkaan merkitystä: PSG lähtee Neymarin poissaollessa vieraspeliin pienenä altavastaajana. Joukkueen kerroin on kirjoitushetkellä 3.35. Kyseessä on Espanyoliakin valmentaneen Mauricio Pochettinon ensimmäinen UCL-matsi pariisilaisten peräsimessä.

Barcelona on palannut hyvälle tasolle ankean synkyn jälkeen: alla on 7 peräkkäistä voittoa La Ligassa. Lionel Messinkin on nähty jo hymyilevän. Joukkue lähtee suosikkina kotiotteluun (kerroin 2.02).

Broidi odottaa ensimmäisestä osasta hyvin tasaista mutta maalirikasta. Jatkopaikan kohtalo ratkennee vasta maaliskuussa Pariisissa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Barça: Ter Stegen; Dest, Lenglet, Araújo, Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann
PSG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Verratti, Paredes; Kean, Icardi, Mbappé


RB Leipzig – Liverpool

Tämän piti olla ottelupari, johon englantilaiset lähtevät selkeänä suosikkina. Vettä on kuitenkin virrannut kanaalissa sitten joulukuun arvonnan: Liverpool on voittanut vain kolme matsia kymmenestä vuoden 2021 puolella. Viikonloppuna tuli tukkaan nuuskamies Jamie Vardyn Leicesteriltä maalein 3-1.

Viime kaudella välieriin selvinnyt RB Leipzig on pelannut tasaisemmin ja alla on neljä peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa. Kertoimenlaskijat arvioivat itäsaksalaiset kuitenkin pieneksi altavastaajaksi: kotijoukkueen kerroin on kirjoitushetkellä 3.10. Liverpoolin voitolle saa sen sijaan kertoimen 2.30.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Leipzig: Gulácsi; Orban, Upamecano, Halstenberg; Mukiele, Kampl, Sabitzer, Angeliño; Haidara, Olmo; Forsberg
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Thiago Alcántara, Milner; Salah, Firmino, Mané

Saat Casumon uutena asiakkaana 5O euron ilmaisvedon (ilman kierrätystä), kun lyöt Mestarien liigaan vähintään 25 euron vedon. Nappaa tarjous tästä!


Sevilla – Dortmund

Eurooppa-liigan voittoa lähes vuosittain juhliva Sevilla selvisi tällä kertaa jatkoon Mestarien liigan puolella. Joukkueen vire näyttää loistavasti ajoitetulta, sillä andalusialaiset ovat voittaneet peräti yhdeksän(!) ottelua peräkkäin.

Dortmundilla on sen sijaan vaikeampaa. Puolustus on vuotanut tämän vuoden puolella 15 maalin edestä yhdeksässä ottelussa. Axel Witselin loukkaantuminen sykensi BVB:n pilviä entisestään.

Saksalaisilta löytyy kuitenkin valtavasti tulivoimaa Erling Haalandin ja Jadon Sanchon johdolla, joten otteluparin kulkua on hyvin vaikea ennustaa. Kertoimien valossa Sevilla lähtee ensimmäiseen osaan suosikkina (2.35). Dortmundin voitto palauttaisi panokset kertoimella 3.15.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Sevilla: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero; Fernando, Jordán, Rakitić; Gómez, Suso, En-Nesyri
Dortmund: Bürki; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Delaney; Sancho, Reus, Brandt; Haaland


Porto – Juventus

Tässä parissa on vain yksi suosikki ja se on Cristiano Ronaldon, 36, edustama italialaisjoukkue. 134 maalia Mestarien liigassa iskenyt portugalilainen on edelleen hämmentävän kovassa vedossa.

Juventuksen valmistautuminen otteluun sujui mollivoittoisesti, kun Napoli nappasi täydet pisteet Vanhalta Rouvalta lauantai-illan huippumatsissa.

Porto lähtee kamppailuun neljän ottelun tasapeliputkessa. Tätä tosin edelsi kolme peräkkäistä voittoa. Kotijoukkueen voiton kerroin on kirjoitushetkellä 4.30. Juventukselle saa sen sijaan kertoimen 1.98.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Porto: Marchesín; Manafá, Pepe, Mbemba, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio, Corona; Marega, Taremi
Juventus: Szczęsny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Arthur, Chiesa; Morata, Ronaldo


Lisäjännitystä peleihin? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja