Jalkapallo

West Ham haastaa Manchester Unitedin lauantaina

21.1.2022. Valioliigassa pelataan lauantaina mehukas kamppailu Manchester Unitedin ja West Hamin välillä. Molempien joukkueiden otteluissa sattuu ja tapahtuu paljon, joten odotettavissa on huippuviihdettä alkuillan ratoksi. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Valioliigapeleihin!

Nappaa 2 x 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto* haluamiisi kohteisiin
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


Ennakko: Man United – West Ham

Joukkueet kohtaavat toisensa lauantaina kaikki kilpailut mukaan lukien kolmatta kertaa tällä kaudella. Manchester United voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Valioliigassa lukemin 1-2, kun taas liigacupissa West Ham oli parempi luvuin 0-1. Tulevassa ottelussa pelataan isoista pisteistä, sillä joukkueet löytyvät sarjataulukosta kahden pisteen päästä toisistaan sijoilta neljä ja seitsemän.

Sarjan seitsemäntenä majaileva Manchester United odottaa edelleen tuulta purjeisiinsa koskien menestystä päävalmentaja Ralf Rangnickin alaisuudessa. Joukkueen esitykset ovat edelleen lähes järjestäen heikkoja ja ailahtelevia sekä otteluiden välillä että niiden sisällä. Tämän vuoden puolella United on pelannut kolme ottelua, joista tuloksena on yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. 

Viime otteluissa joukkue on saanut terävyyttä maalintekoon ja hyökkäyspelaamiseen, mutta samaan aikaan tasapaino keskikentän ja puolustuksen välillä hakee edelleen isosti jalansijaansa. Paineet uudella päävalmentajalla alkavat kasvaa, mikä heijastuu jo nyt medialle annetuissa kyseenalaisissa kommenteissa. Joukkue pystyy ammentamaan viikonloppuun keskiviikon ottelusta Brentfordia vastaan, jonka United hoiti tyylikkäästi toisella puoliajalla 1-3 voittoon.

West Ham on tähän päivään saakka pysynyt mukana Valioliigan kärkitaistelussa ja tulevaan kamppailuun sarjasijoitus onkin neljäs. West Ham on tämän vuoden puolella pelatuista otteluista voittanut kaksi ja hävinnyt yhden.

Lontoolaisjoukkue pelaa iloista hyökkäävä jalkapalloa, jonka akilleenkantapää on ajoittain hyvin haavoittuva puolustuspelaaminen. Tästä hyvä esimerkki on joukkueen edellinen ottelu viime viikonloppuna Leedsia vastaan, jonka se hallinnasta huolimatta hävisi omaan hölmöilyyn lukemin 2-3. 

West Hamin maalintekovoimasta puolestaan kertoo se, että joukkue on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun sarjassa kolmanneksi eniten maaleja (13). Joukkueen jamaikalaishyökkääjä Michail Antonio on Valioliigassa maalipörssin neljäntenä “tehopistein” 8+6.

Lauantaina West Ham tulee antamaan pallonhallinnan Unitedille, jotta se voi itse iskeä vastaan paikoitellen huteraa kotijoukkueen puolustusta vastaan.


Lisäjännitystä vetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja