Jalkapallo

HJK ja Fenerbahçe kohtaavat Töölössä

24.8.2021 HJK on yhden ottelun päässä Eurooppa-liigan lohkovaiheesta kaudella 2021-22. Klubilta vaaditaan kuitenkin nappionnistumista, sillä se lähtee torstain toiseen osaotteluun Bolt Arenalla yhden maalin takaa-ajoasemasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron riskitön veto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa HJK-Fenerbahce-ottelua (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: HJK – Fenerbahce

HJK:lla on kaikki omissa käsissä torstaina kiitos viikontakaisen onnistumisen Istanbulin illassa. Helsinkiläiset olivat kyseisessä ottelussa loistavia varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, jolla HJK kykeni olemaan täysin vertailukelpoinen joukkue Fenerbahcen kanssa.

HJK oli rohkea pallon kanssa ja piti Mesut Özilin johtaman kotijoukkueen hyökkäyksen poissa parhailta maalipaikoilta. Toisella puoliajalla Fenerbahce oli enemmän kiinni pallossa ja onnistui maalinteossa ottelun 65. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut 20-vuotias Muhammed Gumuskaya onnistui ohittamaan Jakob Tånnanderin painavalla kaukolaukauksella kuudentoista ulkopuolelta.

1-0-tappio Turkista oli HJK:lle ottelusta todella hyvä tulos ja parempaankin oli mahdollisuus, jos joko Jair tai Tim Sparv olisi laittanut paikastaan pallon pussiin. 

HJK pelasi maanantai-iltana europelien välissä Veikkausliigaottelun vieraissa FC Lahtea vastaan. Päävalmentaja Toni Koskela kierrätti odotetusti kokoonpanoaan vieraspeliin Luis Murillon, Riku Riskin, Tim Sparvin, Tånnanderin ja Filip Valencicin aloitettua ottelu vaihtopenkin puolelta.

Itse ottelussa HJK:n voittoon riitti David Brownen maali ottelun kahdeksannella minuutilla FC Lahden puolustuksen hölmöilyn jälkeen. 1-0-voittoon päättynyt ottelu oli HJK:lle jo viides peräkkäinen nollapeli Veikkausliigassa. Fenerbahce lepuutti myös omia pelaajiaan viikonlopun 2-0-voitossa Antalyasporista. Muun muassa Özil ja Serdar Aziz tulivat ottelussa kentälle vasta ottelun viimeisellä kolmanneksella. 

HJK:n lähtökohta on torstaina se, että sen täytyy onnistua maalinteossa. Tässä piilee kuitenkin vaara, sillä ylihyökkäämällä annat vastahyökkäyspaikkoja Özilin kaltaisille pelaajille. Tähän mennessä HJK on hoitanut karsinnoissa kolme kotipeliä tappioitta maalierolla 8-3. Tämä itsessään lupaa jo hyvää ja antaa HJK:lle itseluottamusta tulevaa kohti.

Tasapainoilu hyökkäyksen ja puolustuksen välillä tulee olemaan HJK:lle haastavaa fanaattisen kotiyleisön edessä, mutta juuri näitä tilanteita varten Sparv hankittiin joukkueeseen. HJK lähtee otteluun altavastaajana, mutta omaa kaikki mahdollisuudet jatkoon kohti Eurooppa-liigaa.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja