Jalkapallo

Jatkuuko Haalandin vire Dortmundia vastaan?

12.9.2022. Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona peräti yhdeksän ottelua. Illan odotetuimmassa kamppailussa norjalaishirviö Erling Haaland pääsee irti entistä seuraansa vastaan. Lue ennakko alta ja poimi huipputarjous!

Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Ennakko: Manchester City – Dortmund

Manchester City ja Dortmund johtavat Mestareiden liigan G-lohkoa ensimmäisen kierroksen jälkeen. City kuritti vieraissa Sevillaa maalein 0-4 kahdella Haalandin osumalla, kun taas Dortmund kellisti kotonaan Kööpenhaminan lukemin 3-0. 

Cityn alkukausi ei ole ollut niin dominoiva, mitä ennen kautta ennakoitiin. City pelaa Valioliigassa tappioitta, mutta matkalla joukkue on pelannut kaksi yllättävää tasapeliä Newcastlea ja Aston Villaa vastaan. City on toistaiseksi tehnyt Valioliigassa kaikista seuroista eniten maaleja (20) ja päästänyt kuusi. 

Cityn maaleista puolet Valioliigassa on tehnyt uskomaton Haaland. 22-vuotias norjalainen saapui kesällä Manchesteriin ja häntä pelätään jo nyt britteinsaarilla kaikista pelaajista selvästi eniten. Haaland on onnistunut maalinteossa neljässä ottelussa peräkkäin. Näiden otteluiden maalisaldo huimat yhdeksän maalia. City maksoi kesällä Haalandista Dortmundille noin 60 miljoonaa euroa.

Dortmundin alkukausi on ollut odotetusti täynnä kasvukipuja. Haaland poistui Cityyn ja korvaavalla hyökkääjällä Sebastien Hallerilla todettiin kauden alla kivessyöpä. Tämän hullunmyllyn keskellä Dortmund on onnistunut voittamaan seitsemästä kilpailullisesta ottelustaan viisi. Toinen tappioista tuli viime lauantaina RB Leipzigille maalein 3-0. 

Dortmundilla on ollut alkukaudesta vaikeuksia hyökkäyspelaamisen kanssa. Joukkueen voitoista kolme on tullut maalein 1-0 ja Bundesliigassa maaleja on kuuteen ensimmäiseen otteluun tehtynä vain kahdeksan. Alkukaudesta vähintään kaksi maalia joukkueesta on tehnyt vain pitkäaikainen pelintekijä Marco Reus.

City ja Dortmund kohtasivat toisensa viime keväänä Mestarien liigan puolivälierissä. Silloin City eteni otteluparista välieriin kahdella 2-1-voitolla. 

Keskiviikon ottelusta odotetaan Cityn ylikävelyä ja Haalandin loistoa kirkkaissa valoissa. City on saanut levätä kokonaisen viikon perutun Valioliigakierroksen takia, kun taas Dortmundilla on alla nöyryyttävä tappio kotimaassaan. City tulee pitämään palloa itsellään pitkät ajanjaksot ja Dortmund pyrkii kääntämään mahdollisuuden saapuessa terävästi vastaan.

Broidi


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätysvaatimus.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja