Jalkapallo

Manchester City finaaliin PSG:n kustannuksella?

2.5.2021. Kotimaan kenttiä suorastaan dominoinut Manchester City jahtaa tiistaina paikkaa Mestarien liigan finaalissa. Joukkue lähtee matsiin erinomaisista asetelmista, sillä PSG kaatui viime viikon avausosassa vieraskentällä maalein 2-1. Kuinka tiistai-illan ottelussa käy? Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Mestarien liigan välieriin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

City vei kaksijakoisen avausosan

Manchester City vei viime keskiviikkona avauskohtaamisen nimiinsä lukemin 2-1. PSG siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon ja dominoi kenttätapahtumia. Toisella puolijalla viheriöllä nähtiin kuitenkin sisuuntunut vierasjoukkue ja City käänsi kamppailun edukseen Kevin De Bruynen ja Riyad Mahrezin osumilla.

Asetelma takaa Citylle erinomaiset lähtökohdat peliin. PSG:n on onnistuttava maalinteossa vähintään kahdesti.

Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä Cityn puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti läpi kauden. Se on esimerkiksi ylivoimaisesti vähiten maaleja päästänyt joukkue Valioliigassa.

City pystyikin valmistautumaan kamppailuun huolella. Se kaatoi lauantaina sarjapelissä hallitusti Crystal Palacen lukemin 2-0. Tässä pelissä oli avauksessa peräti kahdeksan eri pelaajaa kuin aiemmin PSG:tä vastaan. Yksi avanneista oli maalivahti Ederson, joten vain kaksi kenttäpelaajaa avasi molemmat matsit. Joukkue pääsee siis hyvin levänneenä pariisilaisten kimppuun.

Cityn menestys eurokentillä on ollut historian saatossa erittäin vaisua. Se ei ole ollut turnauksessa aiemmin yhtä pitkällä edes Pep Guardiolan aikakaudella. Tuleva Valioliigan mestaruus on seuralle kolmas neljän edellisen kauden sisään ja kotimaan turnausvoittojakin on tullut kiitettävästi. 

PSG on tukalassa paikassa niin Mestarien liigassa kuin kotimaan sarjassakin. Se on pääsarjassaan toisella sijalla pisteen Lilleä perässä, kun jäljellä on kolme matsia. Cityn fokus on vastaavasti ollut jo pidempään lähes täysin Mestarien liigassa.

PSG kaatoi lauantaina Lensin hallitusti 2-1. Myös pariisilaiset kierrättivät pelaajia runsaasti, kun avauksessa oli kuusi eri pelaajaa kuin Cityä vastaan.

City on selkeä suosikki tiistain matsiin. Se on todella lähellä finaalipaikkaa eikä joukkue varmasti halua jättää tällaista saumaa käyttämättä. Se on kaikilta kanteilta katsottuna voittajasuosikki tiistaina.

Avausosa asettaa oman varjonsa tiistain ylle. Esimerkiksi mikäli tilanne on toisella puoliajalla maaliton, niin Cityn ei ole välttämätöntä jahdata johtomaalia. PSG:n on tosin tehtävä vähintään kaksi maalia, joten tämä avaa luonnollisesti tilaa myös Citylle, joka osaa kyllä hyödyntää pienimmätkin tilanteet. Jos ottelussa nähdään aikainen maali, niin se lupaa hyvää matsin viihdyttävyyden kannalta.


Lisäjännitystä Mestarien liigaan? 


Casumo jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja