Jalkapallo

Englanti ja Ranska kohtaavat lauantaina huippuottelussa

9.12.2022. Futiksen MM-kisojen puolivälierät pistetään pakettiin lauantaina. Ilta huipentuu todelliseen huippuotteluun Englannin ja Ranskan välillä. Lue ennakko matsiin alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Molemmat joukkueet tekevät maalin? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: molemmat joukkueet tekevät maalin
  4. Jos vetosi osuu, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Englanti – Ranska

Englanti on pelannut MM-kisoissa tappioitta. Joukkue on voittanut turnauksessa kolme ottelua ja pelannut yhden tasan. Englanti on voittanut turnauksessa Iranin, Walesin ja Senegalin. Joukkueen maaliero on turnauksessa vakuuttava 12-2. Englanti on tehnyt turnauksessa eniten maaleja yhdessä Portugalin kanssa.

Englanti kohtasi neljännesvälierissä Senegalin. Joukkue aloitti ottelun varovaisesti, mutta niittasi sen jo ensimmäisen puoliajan lopussa kahteen nopeaan maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa onnistuivat Jordan Henderson sekä Harry Kane ja toisella puoliajalla loppulukemat 3-0 iski Bukayo Saka. Englanti ei pelaa missään nimessä näyttävää jalkapalloa, mutta se on todella tehokasta hyökkäyspään talenttien ansiosta.

Englannin joukkueesta kolmesti maalinteossa ovat onnistuneet Saka ja Marcus Rashford. Heidän lisäkseen esiin on nostettava uskomatonta turnausta pelaava Jude Bellingham. Keskikenttäpelaajalla on ikää vasta 19 vuotta, mutta hän kuuluu silti turnauksen parhaisiin pelaajiin. Bellingham on yksi ensi kesän kohutuimmista pelaajista.

Ranska on voittanut turnauksen neljästä ottelusta kolme. Joukkue on kaatanut Australian, Tanskan ja Puolan. Ranska koki alkulohkossa tappion Tunisialle kakkosmiehistöllä. Joukkueen maaliero on turnauksessa 9-4. Ranska ei ole pitänyt yhdessäkään ottelussa maalia puhtaana.

Ranska kohtasi neljännesvälierissä Puolan. Ottelusta muodostui Kylian Mbappen show. Ranska voitti ottelun maalein 3-1 ja Mbappe iski kolmeen maaliin “tehot” 2+1. Olivier Giroud teki ottelussa yhden maalin, jolla hän nousi Ranskan maajoukkueen kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi ohi Thierry Henryn. Ranska on hyökkäyssuuntaan turnauksen paras joukkue Brasilian kanssa.

Mbappe johtaa turnauksen maalipörssiä viidellä osumalla. Osumien lisäksi nuorukainen on kerännyt kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Mbappe kantaa tässä turnauksessa maailman parhaan pelaajan titteliä. Hänen suorituksensa ovat joltain toiselta planeetalta. Giroud tukee Mbappea kolmella täysosumalla. Mbappe ja Giroud ovat kaksikkona tehneet 89 % joukkueen maaleista (8/9).

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja